Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Dobtam facebookon azota miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobtam facebookon azota miért nem keres?

Figyelt kérdés
A barátommal szakitottam fb-on mert hétvégente találkoztunk csak és nem birtam várni olyan sokáig(mivel idegbeteg voltam annyira fájt) na meg féltem hogy elsirom elötte magam. (elötte már szakitani akartam vele mivel egyáltalán nem figyelt rám, csak akkor taliztunk ha ö rám ért, mindig az volt amit ö akar vagy veszekedés) tudom hogy undorito hogy nem voltam képes a szemébe mondani utálom is magam érte de egyszerüen nem volt bátorságom hozzá. Azota nem keresett. Én buta reménykedtem hogy mint a filmekben felbukkan hogy megbeszéljük vagy legalább magyarázatot vár vagy bármi, de ugylátszik nem érdeklem. Ennyire számitottam neki? 19l
2015. máj. 22. 20:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Tudod, én arról mondom meg a véleményem, amiről akarom! :D Okés? Ha Te vállaltad, hogy a fantasztikus hülyeséged megosztod a világgal, akkor vállald is, hogy ha elítélnek emiatt. Ennyi az egész! :)

Te engem nem ismersz! Azt sem tudod, ki vagyok, milyen vagyok! A kérdésedből mi más sejtjük! :) Max. csak annyit, hogy undok lehetek egy olyannal, akinél látszik, hogy nincs sok esze, és hogy a TV-n, sorozatokon nevelkedett!

Kérdés?

2015. máj. 22. 21:12
 12/24 anonim ***** válasza:
*A kérdésedből mi viszont már sejtjük
2015. máj. 22. 21:12
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Most miért vagy ennyire feszült? Ennyire ne akadj már ki pár vadidegen véleményén. Igen, itt kap hideget, meleget az ember, ha kiír egy kérdést. De erre számítani kell...

Javasolnék enyhe nyugtató szedését, mert innen látom, hogy ha még egy negatív véleményt írnak neked, te jobb esetben ülve kihordasz egy kisebb agyvérzést!

2015. máj. 22. 21:16
 14/24 anonim ***** válasza:

*Jav: apukám kocsijának az üvegén!

Képzelem, hogy 19 évesen önerőből milyen kocsid van neked!!

Egyre viccesebbeket írsz, ne hagyd abba! :DD

2015. máj. 22. 21:32
 15/24 A kérdező kommentje:
Erröl beszéltem. Ti se tudtok rolam semmit de itélkezni tudtok hogy apuci kocsija stb..:D én legalább nem adom itt elö szentnek magam mint te..
2015. máj. 22. 21:42
 16/24 anonim ***** válasza:
65%

"mivel idegbeteg voltam annyira fájt"

"Sok pitiáner gyökér :D ennyitöl nem fogok kiakadni hisz senkik vagytok az életemben :D kis bogarak vagytok amiket szétszoktam nyomni a kocsim üvegén. Még annyik se.. ;)"

Szerintem is keress fel valami szakorvost.

Ha 5 napot nem bírsz ki, hogy találkozz a barátoddal sírás nélkül akkor neked egyenlőre nem kell kapcsolat. Továbbá, ha elmondtad volna neki mi fáj vagy hogyan tovább akkor talán meg lehetett volna beszélni.

Természetesen nem lehet ismerni az ő szemszögét vagy abba belelátni pontosan hogyan viselkedett ő a kapcsolatban, ám az írásaid alapján azt mondom, ő inkább örül az egésznek mert ilyen lány nem sok mindenkinek kellene. Inkább próbálj előbb jobb irányba változni.

És nem vagyok empatikus, plusz nem kötelességünk itt neked a seggedet nyalni.

Már leírtam, a kérdésed maga is dühítő volt valamennyire, miszerint dobod őt, majd azon vagy kiakadva, hogy nem pitizik.

2015. máj. 22. 21:42
 17/24 A kérdező kommentje:
Megcsalt! Nehogy már én legyek a szemét ö meg a szerencsés hogy megszabadult tölem
2015. máj. 22. 21:48
 18/24 anonim ***** válasza:
53%
Eddig megcsalásról szó sem volt! Eltelik még egy óra és kiderül, hogy vert is! Érdekes...
2015. máj. 22. 21:50
 19/24 anonim ***** válasza:

Tudod épp ezért írtam ezt: "Természetesen nem lehet ismerni az ő szemszögét vagy abba belelátni pontosan hogyan viselkedett ő a kapcsolatban"

Ám a kérdésedre már a megcsalásnál választ kaptál, miszerint mennyit számítottál neki.

Azt sem értem miért hagysz le ilyen "részinformációkat", legalább akkor érthetően leírnád a teljes sztorit...

Ő most legfeljebb azért lehet szomorú, hogy egyel kevesebb lányt tud dugni.

2015. máj. 22. 22:00
 20/24 anonim ***** válasza:
nem I-vel kezdődik a neved esetleg, kedves kérdező? :D
2015. máj. 22. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!