Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A pasim elhagyott. Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim elhagyott. Hogy dolgozzam fel, ha mindenről ő jut eszembe?

Figyelt kérdés
Ami dolgokat lehet,elraktam. De vannak helyek,amik mellett nap,mint nap elmegyek. Sokára fogom így elfelejteni?

2015. máj. 15. 10:36
1 2
 11/11 anonim válasza:
Hidd el nem könnyű az ilyent csak úgy kitörölni magadból azzal, hogy a "dolgokat elraktad". Ez nem old meg semmit, csak könnyebé teszi valamilyen szinten.. de ha már nem bíród úgyis előveszed. Úgyanigy vagyok én is.. de nincs szívem végleg eldobni , mert néha jó emlékezni. Nem tudom , hogy miért vagy hogy hogyan lett vége a kapcsolatotoknak. de bármennyire is fájdalmas volt... te ugyis fogod szeretni, de az idő ami segit, vagy egy olyan ember aki jobban fog értékelni, mint ő.
2015. jún. 15. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!