Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszítem el az irányítást egy kapcsolatban egy idő után?
Ooh bocsánat, akkor nem jó válasz!:) A ló másik oldalán vagy:D Meg kell találni az egyensúlyt, leírásodból pont ilyen túl nyomulósnak tűnsz, erre kiderül, hogy pont ettől félsz, és ezért nem is mutatod ki, hogy szereted!
Ami szintén nagyon rossz!:) Barátokkal együtt tessék elhívni Őt is, legyetek részesei egymás életének, csinálj apró romantikus, vagy váratlan kedves közeledéseket, ha meglátsz egy virágárus nénit szerintem még mindig lehet csak úgy megérkezni egy rózsával ("bezzeg az én időmben még nem volt kérdés, hogy baj-e":))), a random csókok szuper jók(!), mutasd ki normálisan amit érzel iránta, csak utána meg túlzásba ne ess. Valahogy ülj rá arra a lóra, ne ugrálj a két oldalán!;)
Jajjj.. sorry, de ez Nekem fáj. Csináltál valaMit magadból és csodálkozol, hogy nem működik.
Egy kis taktikázás belefér, de a műmacsóság.. hát tudod, a női megérzésünk működik és a bűzlő dolgokat nem szeretjük.. átverve érezzük magunkat és onnantól elég nehéz helyzetben van a férfi.
Legyél az aki vagy, kicsit "lájtosabb" formában, de ne próbáld meg eljátszani azt aki nem vagy. Ha szeretnél más lenni, határozottabb, dominánsabb, akkor tanuljad folyamatában a dolgokat és válhatsz azzá, de ne színészkedd agyon az egészet, mert a nő az elejétől fogja érezni, kb. a 3. hónapban tudja és a 4-5-ben szétszed.
Más a viselkedésed mint amit belül érzel. A csináltál magadból valamit akár az is lehet, hogy valamilyen régi érzelmi sérülés miatt vagy ilyen a kapcsolatokban.. hogy valójában, legbelül Te nagyon vágysz rá, hogy legyen, ez a gyengeséged csak nem akarod, sőt még inkább nem tudod kimutatni.
"ilyenkor érek el arra a pontra, hogy beadom a derekam," amúgy addig mit csinálsz, míg nem adod be a derekad? Szóval itt, amit Te így jellemzel van egy váltás, amit megéreznek a csajok. Nem tudom, mi az és miben jelentkezik. Az emberek nem csak szavakkal és általuk kívánt tettekkel, hanem testbeszéddel, stb. jeleznek. Valószínű erre visszajelzés ami miatt nem leszel aztán domináns. Valószínű, hogy alapból nem vagy igazán domináns, csupán vannak ezek a nem keresem a nőt és hideg vagyok dolgaid, ami kicsit annak mutat. Nem tudom, érted-e mit szeretnék írni? Valami valószínűleg kezdetektől nem stimmel a viselkedésedben. Sokszor amikor olvasok valakiről az érzéseimre hagyatkozom és Nálad ez volt az érzésem, hogy ambivalens dolgaid vannak. Pl. a felszabadult kedveshez egyébként az is hozzátartozik, hogy akár társaságban is mered ölelgetni és nem is tudom milyen kifejezést használtál, de egymás nyakán is lóghattok. Ha nem teszed akkor mégsem vagy felszabadult. Ennél jobban most nem tudom leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!