Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha ezt nem tenné meg a párotok gond lenne a kapcsolatban?
Tegyük fel több ismerősöd van a városban,fiúk-lányok egyaránt akikkel kijártatok a városba esténként ha unatkoztatok.
Jön egy lány, mindenben megfelel számodra, senkivel sem jöttél ki még ennyire, harmonikus a kapcsolat,szeret téged,de nem akaszkodik,neki is vannak szabadidős hobbijai,szex tökéletes, De nem hajlandó majd kimenni veled esténként azzal a társasággal akikkel nyaranta kijártál.Főképp a lányok miatt,mert nem bírja őket és nincs közös témájuk.Csak 1-2 fiú haveroddal tudnád elvinni magaddal közös programra.
Ha ez így lenne gondot okozna számodra?Elgondolkodnál,vagy furának tartanád amiért nem akar beilleszkedni oda?
Kedves 3-as mire érted?
Köszi a válaszokat.
Nem. Nem muszáj.
De ugyanakkor ha nem is jön azt tolerálnia kell, hogy én nem dobom el miatta a barátaimat, Magyarul én még kijárnék velük , ergo néha menne ő is külön a barátaival meg én is.
Ha egy értelmes nőről van szó akkor ezt felfogja és megérti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!