Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell egy kapcsolatban egy férfinak, hogy egy nővel maradjon és ne csalja meg, hanm hűséges legyen-mi a titka a hosszú házasságnak?
Számomra:
- közös jövőkép, célok.
- intelligencia.
- privát szféra, tehát nem kell mindig sülve-főve együtt lenni. Adjon teret.
- Fogadjon el, olyannak amilyen vagyok, a hobbijaimtól kezdve bármivel.
- testi vonzalom.
Cserébe én is hasonlóakat tudok nyújtani. Kivéve a testi vonzalom, mert az ugye relatív. :)
Egy férfi minden reggel vadászatra indul és az asszonyán múlik, hogy tele, vagy üres tárral engedi el útjára.
Ezt szokták mondani. Szerintem genetikai kérdés, ismerek monogám férfit is. Szegény...
A legfontosabb, hogy jól kell választani.
Vannak olyanok, akiket világéletükben a farkuk fog vezetni, lehetsz te bármilyen jó.
Fontos, hogy ne csak szerelmespárként, hanem az élet fontosabb területein társként és barátokként is együtt tudjatok működni.
Elkötelezettség, kitartás, kommunikáció: minden hosszútávú kapcsolatban lehetnek időszakok, mikor a legkönnyebb lenne feladni, de nem mindig a legkönnyebb megoldás a legjobb. Fontos, hogy meg tudjátok beszélni a problémákat megértően, szeretettel és közös megoldásokat találjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!