Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú kapcsolatban élők! Nálatok mennnyi idő után kezdett kicsit csitulni a szerelem?
Nálam még tart javában, szerintem Páromnak is, legalábbis így jön le, látom rajta. De mivel nem vagyunk egyformák ez eltérő lehet. 3 év 1 hónapja vagyunk együtt és 1 év 7 hónapja együtt élünk.
Szerintem erre nincs jó recept, mindenkinek magának kell kitapasztalnia, rájönnie. Nekünk ez valahogy megy magától, lehet, mert tapasztaltak vagyunk és olyannak fogadjuk el/szeretjük a másikat, amilyen. És elég hamar egymásra tudtunk hangolódni mindenben. Nincs tabu és le/beszabályozás sem.
És a mai napig nem tudok betelni Vele, ha rám néz sokszor önkéntelenül is mosolygok.
Ez, amit írsz, mikor vásárolsz, szerintem épp elég kell lennie és nagyon jó. Ezekkel pontosan azt teszed és jól is csinálod. Ennél többet nem hinném, hogy kéne tenned.
Esetleg legyél spontán néha, lepd meg valamivel, amit szeret az ágyban/szexben.
36N
Szomorú tény, hogy biológiailag a szerelem max. 2 év!
Nem én mondom, ezt Ceizel Endre mondta.
Ő pedig dudta mit beszél!
Mi hét éve vagyunk együtt, abból hat és fél éve együtt lakunk, és nem csitul a szerelem.
Szerintem ilyen praktikák nincsenek - egyszerűen ugyanúgy figyelj oda, mint régen, randizni most is lehet, hasonlók. Akkor tart soká a kapcsolat, ha a párod közben a legjobb barátod is - ha csak pusztán a szerelem vagy a szex tart össze, az előbb-utóbb ellaposodik közös akarás nélkül.
Éppen Czeizelnek kellett volna tudnia, hogy az ember jóval bonyolultabb "szerkentyű" minthogy tök egyformán 2*365 nap múlva elillanjon a szerelem. Ez nem benyomok egy gombot és hopp volt-nincs éppen ennyi idő múlva. Még a hűtők is némelyik pár napot más 5-6 megint néhány akár 15 évet is bír, hát akkor az ember hogy lehetne egyforma??
Vannak akik meg tudják őrizni tovább és van akik még annyi ideig sem.
Ha ijedezel attól inkább csak elillan a szerelem. Elkezdesz gondolkodni, hogy jajj azért nézett rám olyan furán mert azt gondolja, hogy már nem is vagyok egész jó.. miközben esetleg csak elbambult. Az emberek jó része szó szerint szétgondolkodja a kapcsolatát.
Szeresd. Olyannak amilyen. Törődj vele úgy, ahogy eddig, vagy még jobban. Tarts vele, segítsd akár csak azzal hogy meghallgatod. Beszéld meg ha valami gondod van. Ha beszélgettek figyelj arra amit mondani szeretne és ne arra gondolj hogy Te ebből mit kombinálsz.. meg amiket eddig csináltál :)
Valaki aki 4 éve szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!