Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés? Hogyan?
Lassan egy éve leszünk együtt a pasimmal. Az ő lakhelyén kaptunk munkát mindketten. Amúgy is szeretne velem lakni, de ezzel kapóra is jött, hogy odaköltözzek hozzá, így nem kell mindig buszozni. Viszont az összeköltözések alatt sokaknál kiderül, nem tudják elviselni a másikat.
Arra gondoltam, mielőtt odaköltözöm külön-külön leírnánk, vagy elmondanánk 5-5 pontba ki mit szeret és nem szeret a másikba. Jó ötlet vagy csak vitát, esetleg szakítást szül e?
Semmivel nem fogod tudni se előidézni se megfogalmazni, átérezni azt az érzést, gyakorlatot amit a való életben lévő együttélés ad.
Ezt nem lehet előre leszögezni, az majd adja magát amikor együtt éltek, hogy ki mennyire tud alkalmazkodni a másikhoz, annak a jó és rossz szokásaihoz, dilijeihez, elviselni ha éppen nagyon jó napja van vagy éppenséggel nagyon szar......ezt át kell élni, meg kell próbálni és majd kiderül.
De nem kell ennek olyan nagy feneket keríteni, millió ember éli/élte már át, csak önmagát kell adnia mindkettőtöknek, ha szeretitek egymást és eddig nagyobb elvárás, gond nem volt a másik felé, akkor talán nagy probléma az együttélés során se lesz, de a mindennapi gondok vagy éppen a váratlan problémák fognak majd feszült helyzeteket eredményezni........tolerancia és szerelem/szeretet....és akkor sokminden együtt áthidalható :)
nálam pl az 5 pont kevés legyen 10 vagy inkább 15 mit nem szeretek és vagy 25 mit szeretek
hát szurkolok neked
majd ird meg hogy alakult :-) :-o :-)
bár nálunk nem tudatosan alakult így, de mégis jónak bizonyult: mi nem egyből az összeköltözéssel kezdtük, hanem elég gyakran itt ragadtam a barátomnál éjszakára, aztán másnap sem mentem haza, és ez egyre sűrűbben. a végén már az lett, hogy szinte sose jártam haza, csak ruhát mosni/cserélni. akkor döntöttünk úgy, hogy ne vacakoljunk, csináljuk ezt rendesen, így hivatalosan is együtt élünk már.
az, amit te mondtál, butaság. nem segít semmit, szerintem. amint együtt éltek, kiütköznek olyan dolgok, amikről nem is gondoltad, hogy zavarni fog (esetemben: sose a szennyesbe rakja a levetett zoknikat). a személyiséggel könnyebb együtt élni, mint a régóta berögzült szokásokkal, amikről eddig nem is tudtál, és ezekhez vagy alkalmazkodsz, vagy őt kéred meg, hogy csinálja másképp.
sok sikert kívánok nektek! :)
Amíg nem volt munkám mi is így csináltuk. Kimemtem hozzá és napokra, vagy egy hétig is ott voltam. Akkor nem volt gond.
Köszönöm a tanácsokat. :)
Egyedül csak a nagy makacssága és büszkeége miatt félek kicsit. Hogy nem lesz hajlandó ezek miatt a kompromisszumokra, és mindig nekem kell engednem, tűrnöm majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!