Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés, de hogyan?
Párommal kb fél éve vagyunk együtt, 30 év körüliek vagyunk, én vagyok a nő. Úgy alakult, hogy a lakásból, ahol lakok, elköltözik a lakótársam, így gondoltunk rá a párommal, hogy ideköltözne. Ez a lakás minden szempontból szempontból jó lenne neki, közel lenne a munkahely, jó környék, árban is jó.
Beszélgettünk, erre azt mondta, persze jönne, de úgy csináljuk, hogy mindenkinek legyen külön szobája. Mondtam, hogy én nem egészen így képzeltem el, végre csinálhatnék egy hálószobát, lenne helye a dolgaimnak. Persze nem csak ezért, nyílván én úgy gondoltam, hogy úgy fogunk élni, mint egy párkapcsolatban, egy hálószobában alszunk, és lesz nappalink. Neki kell a különlét is, megértem, nekem is kell, két szoba plusz udvar épp elég hozzá. Azt mondja aludhatunk egymásnál. Mondtam oké, akkor nem jössz. Azt mondta még beszélünk róla, mert ő akar jönni.
Mit gondoltok erről?
Már ketten is ezt írtátok ,elgondolkodok :)
Köszönöm, írhattok még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!