Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire 'idióta'?
1 hónapja szakítottunk a bnőmmel. Azóta nem beszéltünk, töröltem mindenhonnan, semmi kapcsolat nem volt közöttünk. Nem kezdeném vele újra, mert nem működött, nem illünk össze. Viszont tegnap véletlenül összefutottunk és láttam rajta, hogy ő már továbblépett. Azt nem tudom, hogy van e valakije, de mondta, hogy ő arra gondol, hogy aminek vége annak vége, bele kell törődni. Tudom, hogy igaza van. Viszont rohadtul zavar, hogy én még őt mindig szeretem valamennyire, hiányzik nekem, én viszont nem neki. Régebben is volt pár szakítás a 4 év alatt, amit együtt voltunk, de mindig amikor véletlenül találkoztunk akkor nagyon drámai volt a helyzet, mind2-en szomorkodtunk, hogy vége és valahogy mindig újrakezdtük. Most elég véglegesnek tűnik a dolog, mint mondtam nem is kezdenék semmit újra, viszont nagyon zavar, hogy ő már szinte semmit nem érez irántam. Rázzon valaki helyre plz pár okos tanáccsal/véleménnyel. Köszi.
F/23
* mint mondtam nem is kezdenék semmit újra,
Akkor meg ne foglalkozz vele. Éld a kis életkéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!