Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kérte meg a kezem, mit gondoljak és mit tegyek?
Figyelt kérdés
5,5 éve vagyunk együtt a párommal, a nyaralásunk előtt 1,5 hónappal elhúzta előttem a mézesmadzagot, hogy el fog jegyezni a nyaralás alatt. Én nagyon vártam minden nap, de sajnos elmaradt a lánykérés. Ott egy világ omlott össze bennem és azóta nagyon érzékeny vagyok minden apróságra. Soha nem gondoltam volna, hogy az a férfi aki állítólag szeret engem és én vagyok neki a legfontosabb, az egyszerűen elfelejti... Mert ez volt az első indok, hogy kiment a fejéből. Annyira szeret és annyira össze akarja kötni az életét velem, hogy kiment a fejéből amit ígért... Férfiak, ez mit jelenthet? Lehet naiv a kérdés, de én szeretem őt, viszont nem tudom ezt a csalódást feldolgozni. 29 éves vagyok. El lehet felejteni egy ilyet a nagy szerelem, szeretet közepette??2014. aug. 30. 11:01
21/21 A kérdező kommentje:
Végül szétváltak útjaink decemberben, és most az új kapcsolatomban van egy gyönyörű kislányunk. Már nem érzem fontosnak a házasságot, de az elköteleződést igen. Akkor is egy új, magasabb szintre való lépést vártam, ami most teljesült. Boldog vagyok papír nélkül is. A jelenlegi párom megkérte a kezem, de nagy pocakkal nem akartam esküvőt, úgyhogy ezt elnapoltuk, de így is teljes az életünk. :)
2017. okt. 26. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!