Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kérte meg a kezem, mit gondoljak és mit tegyek?
Figyelt kérdés
5,5 éve vagyunk együtt a párommal, a nyaralásunk előtt 1,5 hónappal elhúzta előttem a mézesmadzagot, hogy el fog jegyezni a nyaralás alatt. Én nagyon vártam minden nap, de sajnos elmaradt a lánykérés. Ott egy világ omlott össze bennem és azóta nagyon érzékeny vagyok minden apróságra. Soha nem gondoltam volna, hogy az a férfi aki állítólag szeret engem és én vagyok neki a legfontosabb, az egyszerűen elfelejti... Mert ez volt az első indok, hogy kiment a fejéből. Annyira szeret és annyira össze akarja kötni az életét velem, hogy kiment a fejéből amit ígért... Férfiak, ez mit jelenthet? Lehet naiv a kérdés, de én szeretem őt, viszont nem tudom ezt a csalódást feldolgozni. 29 éves vagyok. El lehet felejteni egy ilyet a nagy szerelem, szeretet közepette??
Nem lehet, h rájött, mekkora nyomorékság volt előre bejelenteni és most húzza egy kicsit az idegeid, h amikor megtörténik, nagyon örülj neki? Vagy ez, vagy túl erőszakos voltál a témában és elment a kedve.
2014. aug. 30. 12:28
12/21 A kérdező kommentje:
Előre bejelenteni úgy lehet, hogy épp szóba került, hogy mennyien házasodnak a környezetünkben. Gyerek születik stb. És ekkor ejtette el ezt a mondatot, hogy majd a nyaraláson meglátom. De csak elhintette ezt... Hogy megnyugtasson, komolyak a szándékai. Sajnos nem azok.. :-(
2014. aug. 30. 13:09
13/21 LazyJones válasza:
Azért az, hogy "meglátom" nagyon nem az,mint hogy megígérte. Lehet, hogy nehezen szánja el magát, lehet, nem házasságpárti, lehet, hogy zavarja, hogy te ennyire rákattantál a témára azért, mert az ismerőseitek ezt csinálják. Neked az esik rosszul, hogy nem teszi meg. Lehet, neki meg pont az, hogy te sürgeted és elvárod, miközben ő még nem biztos, hogy készen áll rá?
2014. aug. 30. 13:12
14/21 A kérdező kommentje:
A nyaraláson én látom meg, és nem ő, hogy majd meglátja, hogy megkér e. Véleményem szerint ez felér egy ígérettel.
Sajnos vagy nem, de nekem hagyományos értékrendem van, nekem fontos a házasság... Ha neki nem, akkor viszont ezt kell mondani és nem kell ígérgetni, hitegetni a másikat és akkor tudja, hogy sosem lesz feleség és ha ez így megfelel akkor működhet a dolog. Nekem fontos lett volna, hogy viselhessem a nevét. Vágytam rá, hogy így is összetartozzunk...
2014. aug. 30. 14:32
15/21 A kérdező kommentje:
Mellesleg 5,5 év után aki nem tudja, hogy készen áll e erre, az 10 év után se fogja tudni. 5 éve élünk együtt, ismerjük egymás jó és rossz tulajdonságait is...
2014. aug. 30. 14:50
16/21 anonim válasza:
Szerintem, kedves kérdező, te nagyon nagy álomvilágban élsz, ami hiba. Magadban már az egész életeteket eltervezted, csak úgy, mint azt, h h fogod kimondani az igent. Nyakába ugorj, vagy inkább komoly légy?! 29 évesen nem tanultad még meg, h a tettek nagyobbak mint a szavak? Hiába vagytok 5,5 éve együtt, a szavaknak soha nem szabad bedőlni. Most is belelovaltad magad, h menyasszony leszel és paffff.. A másik meg, az h "meglátom" és a "megígérem" között ég és föld a különbség, csak szerintem te már a kétségbeesésed közepette ezzel próbálod magad vigasztalni, és mindent amit lehet a te igazadhoz akarsz igazítani... Ez rossz! Gondolkozz reálisan! Ha már megakarta volna kérni a kezed, azt már megkérte volna!
2014. aug. 30. 16:26
17/21 anonim válasza:
Nem elfelejtette, csak elbizonytalanodott....Ha akarna házasodni, már rég elvett volna...(szerintem). Bár nem ismerem a részleteket, szóval ki tudja... lehet tényleg csak megijedt. Az viszont rossz jel.
Még azt tudnám elképzelni elfogadható indoknak, hogy otthon hagyta a gyűrűt véletlenül. Ez bárkivel megeshet...de ő nem ezt mondta. Szóval lehet nem biztos még a dolgában. Bár ha 5,5 év után nem biztos...ott akkor nem stimmel valami. Én mondjuk eleve nem vártam volna ennyi évet egy lánykérésre, de még esküvőre sem. Már rég nem lennék vele kapcsolatban, ha 1-2 év után még mindig nem tudná mit akar.
2014. aug. 30. 16:36
18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, valóban álomvilágban éltem. De nem terveztem el, hogy fogok igent mondani. Racionális vagyok, de néha jól esik álmodozni még az ilyeneknek is mint én.
Nem tudta elszánni magát... Ezt mondta most. Hát én el tudtam, úgyhogy a téma már off.
A kapcsolatunk harmadik évében már vártam erre, hogy egy magasabb stádiumba kerüljön. De ő még mindig nem tudja elszánni magát... Azt mondta nem az én hibám. Ez volt az én történetem...
2014. aug. 30. 16:59
19/21 anonim válasza:
Hát sajnálom :/ Ha te mindenképp férjhez szeretnél menni, akkor lépj ki ebből a kapcsolatból, mert valószínű, h a párod csak élettársi viszonyban akar veled élni! Csak ez szemétség az ő részéről, mert akkor minek olyanról beszélni, amibe nem is menne bele...
2014. aug. 30. 17:52
20/21 anonim válasza:
Kedves kérdező, végül együtt maradtatok, vagy összeházasodtatok azóta?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!