Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kérte meg a kezem, mit gondoljak és mit tegyek?
1: el lehet bizonytalanodni
2: el lehet felejteni bizonyos kellékeket, amik nélkül nem lenne igazi a leánykérés
3: szervezési, anyagi, logisztikai és egyéb problémák miatt elcsúszhat BÁRMI. Mondjuk nem lesz kész a gyűrű, rossz méretet gyártanak, bármi ilyesmi.
+1: 5.5 év alatt nem jutottatok el odáig, hogy ezt ne velünk beszéld meg, hanem vele, hogy a válaszát hidd el, bízz benne, elvégre épp hozzá akarod kötni az életedet? Ha tényleg olyan nagy a szerelem egy elmaradt lánykérés TÉNYLEG elég indok ekkora lelki törésre?
Na ne nevettessen mar. Kiment a fejebol az eljegyzes?:D amugy az sem ertem, hogy ezt miert kell elore bejelenteni.
Azert te se zuhanj meg tulsagosan.
Elhiszem, hogy rosszul esik, de mi nők teljesen máshogy működünk, mint a férfiak, én ezt tapasztaltam! Te attól a pillanattól izgatottan vártad a nagy napot, és ezerszer elképzelted, hogy fogsz majd igent mondani..... ő meg jelezte a szándékát, aztán valószínűleg elsodorták a mindennapok. Nem akarom őt mentegetni előtted, de nyilvánvaló, hogy szeret, fontos vagy neki, különben fel sem merült volna benne, hogy el akar venni, de - bocsánat a férfiaktól -, egy pasi igenis tud annyira bamba lenni, hogy egyszerűen eltelik a nyár fölötte. Ettől még ugyanúgy el akar venni, egyszerűen csak nem tűzte ki magában a konkrét napot, csak annyit, hogy majd a nyáron....a nyár pedig szépen eltelt. Butaság volt előre bejelenteni, de ne haragudj rá, nem ér annyit ez a dolog.
Nekünk úgy volt az eljegyzésünk, hogy megbeszéltük, hogy elutazunk nyáron Velencébe, és ott a tengerparton húzzuk fel a gyűrűt. Tehát nem volt meglepetés, hanem tudtam róla, de így is szép és jó volt.
Szerintem, ha újra szóba hozza, akkor kössétek valami konkrét naphoz, pl. karácsony, és akkor nem lesz ebből probléma.
Ha más téren nincsenek problémáitok,akkor nem kell ezt annyira felfújni szerintem.Gyűrű nélkül is szerethet téged.Egy erős és jó kapcsolatot nem ronthat el ilyesmi.
Az enyém például alapból rossz volt,az ígérgetés meg csak tetézte a dolgokat.Viszont az más helyzet volt,eleve nem működött,sem gyűrűvel,sem gyűrű nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!