Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már olyan helyzetben, hogy azt érezted, a párod direkt úgy viselkedik, hogy elhagyd?
Figyelt kérdés
Elmondod neki, mit szeretnél másképp csinálni a kapcsolatotokban, miken szeretnél változtatni, ígér fűt-fát. Ezerszer elmondja, mennyire szeret és nem akar elveszíteni. Aztán újra és újra elköveti ugyanazt a hibát és egyre sűrűbben. Mintha direkt történne, menetrendszerűen viselkedik egyenes ellentéteként annak, amit megbeszéltetek.2014. aug. 13. 08:38
11/18 anonim válasza:
Kérdező, én dettó ebben a helyzetben vagyok. Megoldás egyelőre nincs. Próbáltam ezeket megbeszélni vele, mindig személyes támadásnak vette. Ezenkívül is vannak még problémák...
12/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy te is ebben a cipőben jársz, nálunk is vannak még egyéb problémák, de azok eltörpülnek emellett. Én próbálok mindent megadni, figyelek rá, de ő ezt nem igényli, ezért sem érti, hogy miért várom el. Illetve nem várom el, de jól esne. Igyekszem nem ráerőltetni a vágyaimat, de nagyon nehéz folyton nélkülözni őt és arra várni, hogy mikor lesz rám ideje.
2014. aug. 13. 15:05
13/18 Pandas74 válasza:
Regota eltek egyutt?Nalam hasonlo a helyzet,igaz en a munkam miatt vagyok sokat tavol a felesegemtol.a csaladtol.Alig van ido egymasra,megis nalunk is gyakran elofordulnak,a baratok,mindenki,akicsak szoba johet,mondvan,hogy kivancsiak ram.Ezzel nem is lenne baj,csakhogy egyre inkabb ugy erzem,hogy pont a csaladom az aki egyre inkabb nem kivancsi ram.A legutobbi eset erintett a legerzekenyebben.3 het utan ,a dan.nemet hatarrol hazavezettem-kamionos vagyok-,es hazaertem az ures lakasra szombaton delben,mert a csaladom valahol mashol volt,egy lovardaban ,ahol tulajdonkeppen szabadon johetnek mehetnek,nincs idohoz kotve,igy miutan tudtak mikor erkezem ,akar varhattak volna.'7 eve vagyunk hazasok,lehet,hogy ez is kozrejatszik,de attol meg nem voltam boldog tole.Elkepzelheto,hogy valami masra vagynak a parjaink,mint amit adni tudunk,ezert keresik inkabb a baratok,haverok tarsasagat!
14/18 anonim válasza:
Kamion,busz,villamos vezetőknél amúgyis nagy a válások száma.
A legtöbb nő nem bírja ha sokáig van távol a párja.
15/18 anonim válasza:
Ha alapvető különbségek vannak köztetek, amiket te meg szeretnél változtatni, az sajnos, nem fog menni,mert felnőtt embereket nem lehet megváltoztatni. Vagy elfogadod úgy, amilyen, vagy szakítasz vele. Azért bizonygatja, hogy szeret, mert ő nem akar elveszíteni, de megváltozni nem tud. Neked kell eldöntened, hogy akarod-e így őt vagy sem.
16/18 anonim válasza:
Amikor megismételsz egy hibát,az többé nem hiba,hanem döntés!
/Paulo Coelho/
17/18 A kérdező kommentje:
Milyen sok idő eltelt azóta ... és milyen jó megérzéseim vannak! Már lassan egy éve nem vagyunk együtt, mert belefáradtam az állandó vitákba és hogy mindig ugyanoda jutunk, a semmibe. Szakításunk után derült ki, hogy amikor azt mondta, a haverokhoz megy, akkor valójában egy nőhöz ment, akit ráadásul a barátnőmnek hittem, mert behízelegte magát nekem. A levelezéseinket visszaolvasva már egyértelmű, hogy folyton arról puhatolózott, éppen milyen a kapcsolatom a párommal. Mindenkinek azt üzenem, aki írt a kérdésemhez és hasonló cipőben jár, hogy ne várjon, ha úgy érzi, vége. Én öt évet pazaroltam el az életemből erre az emberre. Semmi értelme nem volt!
2016. márc. 20. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!