Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud segíteni? Komoly bajom lehet!
3 éve járunk a barátommal, sose volt teljesen jó az egész, az elején is szakított már velem egyszer, de én végig szerettem azt biztos. Voltak persze szép pillanatok, de az utóbbi pár hét szinte pokol, megint szakított velem mert, hogy már nem szeret (most már végleg), és annak ellenére, hogy mennyit bántott már engem, és én is tudom, hogy nekem kellett volna szakítani, visszakönyörögtem magam... meg ő is nagyon sírt, szóval mondta, hogy akkor lehet csak szeret még. Azóta megint rossz, folyton bánt, és már olyan dolgokat megenged magának, tegnap azt mondta, hogy ne menjek hozzá mert nem akar velem foglalkozni (1 hete nem találkoztunk), én ráraktam a telefont, és 1 napja nem hív vissza.. illetve már új csajokat néz, ezt is tudom..én remegek, minden bajom van.
MINDENKI azt mondja, hogy már 1 éve ki kellett volna dobjam, de egyszerűen szeretem illetve lehet van egy "betegségem", valami szorongás lehet, hogy nem tudok egyedül lenni.... egyszerűen fosok, hányok, remegek, legutóbb is 5 kilot lefogytam :( és ennyi rossz és megalázás ellenére és inkább azt választom, hogy legyünk együtt, csak ne szakítson velem mert nem bírok egyedül lenni! Sok barátom van és sokkal is találkozom mindig, de valahogy nekem erre szükségem van, hogy legyen egy "hát támaszom", pedig elég önálló vagyok az élet minden területén. Segítség! Miért van ez... miért nem tudom otthagyni, mi ez a betegség, ez hogyan gyógyítható, menjek el pszichológushoz? A szobában egyedül se tudtam lenni napokig mikor szakított.. pánik rohamok jönnek rám.
Köszönöm :(
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!