Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valami komoly bajom van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami komoly bajom van?

Figyelt kérdés

nemrég vesztettem el a szüzeségemet, eddig 4szer voltam a barátommal, nem védekeztünk egyszer sem.

mióta lefeküdtünk fáj a puncim, és fel is van dagadva. vagyis nagyobb mint amilyen volt. most nemis tudom annyira élvezni a nyalást, mert fáj nagyon.

elmenjek nögyogyászhoz szerintetek?

vagy ez mitöl lehet? valami gond van? :/

lécci normális válaszokat írjatok, köszi 18/L

2010. szept. 11. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát...először is nem értem miért nem védekeztetek?? :S na mind1... szerintem ha már fáj is igen menyj el vele dokihoz! de szerintem mindenképp beszéljetek erről a barátoddal is!
2010. szept. 11. 16:09
 2/8 anonim ***** válasza:

lehet h a srác megfertőzött valamivel.

Irány a nőgyógyász..

2010. szept. 11. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:

nem úszod, meg irány a nőgyógyász vagy a nemi beteg gondozó...

arra nem gondoltál, hogy teherbe is eshetsz?

2010. szept. 11. 17:36
 4/8 A kérdező kommentje:

voltam orvosnál, azt mondta, h nem tudja, h mitől van... :|

most mit csináljak? mégsem élhetem le így az életemet...

2010. okt. 3. 10:44
 5/8 Cheerleader ***** válasza:

Sziia. Nekem is volt már ilyen gondom. Először is nekem azért fájt mert nem nedvesedtem be annyira amennyire kellett volna így fáj az érintkezés ami kidörzsölte a szeméremajkaimat és a hüvelyem amik megdagadtak és kicsit keményebbek is lettek. Elmondtam a barátomnak és persze mivel fájt nem feküdtünk le egy hétig és utána elmúlt. Szóval ha fáj ne élj nemi életet amíg be nem gyógyul mert annak semmi értelme nincs h szenvedj. Szóval beszéld meg a barátoddal. Ja igen én kentem közben canesten kombival mert nem tudtam h mi a bajom szóval lehet hogy az is rásegített a gyógyulásban mert megölte a fertőzéseket.

Remélem segítettem.

2010. okt. 3. 10:50
 6/8 A kérdező kommentje:

10:50: köszönöm, nekem 1-2 nap alatt rendbe jön (vagyis én úgy érzem) és ilyen heti 1-2szer szexelek a barátommal.

pont most hagytunk ki 1 hetet (mensi miatt) és egyszerűen nem bírom.

nem szoktam benedvesedni annyira, ezért általában síkosítót használunk.

ezért ha úgy nézzük, most is kihagytunk 1 hetet, de ugyan olyan rossz volt. :| :(

és egyszerűen nem tudom, hogy mit lehetne csinálni, mennyit várjak meg minden...

2010. okt. 3. 11:06
 7/8 A kérdező kommentje:

canesten kombi-t nem kell felíratni orvossal ugye?

simán ki lehet váltani gyógyszertárban?

és kb. mennyibe kerül?

2010. okt. 3. 11:08
 8/8 Cheerleader ***** válasza:
Veny nelkul kaphato. Pontosan most nem tudom mennyiert vettem olyan 1000-2000 forint kozott volt azt hiszem.
2010. okt. 3. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!