Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami komoly bajom van?
nemrég vesztettem el a szüzeségemet, eddig 4szer voltam a barátommal, nem védekeztünk egyszer sem.
mióta lefeküdtünk fáj a puncim, és fel is van dagadva. vagyis nagyobb mint amilyen volt. most nemis tudom annyira élvezni a nyalást, mert fáj nagyon.
elmenjek nögyogyászhoz szerintetek?
vagy ez mitöl lehet? valami gond van? :/
lécci normális válaszokat írjatok, köszi 18/L
lehet h a srác megfertőzött valamivel.
Irány a nőgyógyász..
nem úszod, meg irány a nőgyógyász vagy a nemi beteg gondozó...
arra nem gondoltál, hogy teherbe is eshetsz?
voltam orvosnál, azt mondta, h nem tudja, h mitől van... :|
most mit csináljak? mégsem élhetem le így az életemet...
Sziia. Nekem is volt már ilyen gondom. Először is nekem azért fájt mert nem nedvesedtem be annyira amennyire kellett volna így fáj az érintkezés ami kidörzsölte a szeméremajkaimat és a hüvelyem amik megdagadtak és kicsit keményebbek is lettek. Elmondtam a barátomnak és persze mivel fájt nem feküdtünk le egy hétig és utána elmúlt. Szóval ha fáj ne élj nemi életet amíg be nem gyógyul mert annak semmi értelme nincs h szenvedj. Szóval beszéld meg a barátoddal. Ja igen én kentem közben canesten kombival mert nem tudtam h mi a bajom szóval lehet hogy az is rásegített a gyógyulásban mert megölte a fertőzéseket.
Remélem segítettem.
10:50: köszönöm, nekem 1-2 nap alatt rendbe jön (vagyis én úgy érzem) és ilyen heti 1-2szer szexelek a barátommal.
pont most hagytunk ki 1 hetet (mensi miatt) és egyszerűen nem bírom.
nem szoktam benedvesedni annyira, ezért általában síkosítót használunk.
ezért ha úgy nézzük, most is kihagytunk 1 hetet, de ugyan olyan rossz volt. :| :(
és egyszerűen nem tudom, hogy mit lehetne csinálni, mennyit várjak meg minden...
canesten kombi-t nem kell felíratni orvossal ugye?
simán ki lehet váltani gyógyszertárban?
és kb. mennyibe kerül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!