Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Békén fog hagyni?
Figyelt kérdés
A közelmúltban szakítottam a barátommal, mert ellaposodott a kapcsolat, nem voltam már szerelmes meg a szakítás gondolata régóta érlelődött a fejemben. Semmilyen problémámat nem tudtam vele rendesen megbeszélni. Egy hete szakítottam vele és tegnap nem hagyott békén. Szerintem jól döntöttem a szakítással és így jól is érzem magam, amit tudnia kellett elmondtam neki. Nem tudom ,hogy békén fog-e hagyni. És igyekszem a legjobb módon, veszekedés nélkül elválni, de amiket ír frusztrálóak ( ide nem akarom kiírni ). Kb. másfél hónapja bele szerettem egy másik fiúba, akivel sokat találkozgatok és szerelmet vallott nekem. Boldognak érzem magam csak az exem nem hagy és szerintem nem is fog békén hagyni. Mit tennétek?2014. júl. 21. 10:35
2/3 A kérdező kommentje:
1 hete
2014. júl. 21. 10:43
3/3 anonim válasza:
Tiltsd le az exed, ez ennyire egyszerű. Utoljára írd meg hogy végleges a döntésed, így lesz a legjobb, aztán tiltsd le. Mindenhol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!