Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudják békén hagyni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudják békén hagyni?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel elég régóta vagyunk együtt és elég sok fiút nem zavarja hogy kapcsolatban van.Ha egyszer van barátja miért nem lehet hagyni hogy minden úgy működjön ahogyan kell?Miből gondolják hogy miattuk majd szakítani fog velem?
2012. márc. 19. 19:40
 1/7 anonim ***** válasza:
39%
Mert kell nekünk a barátnőd nunija.
2012. márc. 19. 19:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam h lesz egy-két bunkó is
2012. márc. 19. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Minek törődsz velük? Bízol a barátnődben vagy nem?
2012. márc. 19. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyu én azt mondom neked, hogy ha a barátnőd igazán szeret téged és hűséggel van na meg persze őszinteséggel a kapcsolatotokhoz (ami egy kapcsolatban alap, mindez kell, hogy legyen mert csak akkor működik jól egy kapcsolat) akkor lehet akár 1000 pasi is, mert a barátnőd abszolút nem fog szakítani veled egy pasiért sem. Bejöhet ő továbbra is a pasiknak, de barátnődet olyantéren, hogy dobjon téged bárki miatt is hidegen fogja hagyni, ha tényleg úgy van ahogy fentebb írtam. Sajnos ma már nem igazán názi senki, hogy kinek van párkapcsolata, családokat is megpróbálnak szétszedni. Tehát, a bizalom legyen meg benned, mert ha barátnőd nem hajlik azoknak a bizonyos pasiknak a szavára nem érnek el célt nála és így veszélyeztetve sincs annyira a kapcsolatotok. De mondjuk ez valóban bosszantó igazat adok neked. 26/L
2012. márc. 19. 19:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyeneken kár filozofálni, ilyenek mindig voltak, és lesznek is. A kérdés, hogy hogyan reagálod le a dolgot.

A barátom pl teljesen kiakad minden egyes alkalomnál, pedig tudja, hogy szeretem. Szerintem a legméltóságteljesebb az lenne, ha büszke lennél magatokra, hogy ilyen szép lány a barátnőd, mégis téged szeret, veled van. Legalábbis nekem ez a fajta viselkedés levenne a lábamról, sajnos a barátom még annyira nem jött bele. Önbizalomhiány, de már kezelgetem. :)) 17L

2012. márc. 19. 20:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Én teljes mértékben megbízok benne.Tudom h soha nem csalna meg mert ha nem engem szeretne már régen valaki mással lenne együtt.Tisztelem is azért mert néhány fiú még szerintem is elég jóképű.Köszönöm az értelmes válaszaitokat.:)
2012. márc. 19. 20:12
 7/7 anonim ***** válasza:
örülj neki, hogy olyan jó csajod van, hogy ennyien irigyek rád. ;)
2012. márc. 19. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!