Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit gondoltok, ez már megcsalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, ez már megcsalás? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ti mit tennétek, ha a párotok egy másik lányról/pasiról fantáziálna, akit az internetről ismer és nem valószínű, hogy találkozni fognak? (És ilyen tartalmú üzeneteket is küld neki). Nem én vagyok kapcsolatban, csak szeretném megkérdezni, hogy szerintetek ez már megcsalásnak számít egy kapcsolatban, vagy okot adhat akár szakításra is?

2014. júl. 10. 07:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ha CSAK találkoznak akkor az még nem megcsalás.
2014. júl. 10. 08:01
 2/18 anonim ***** válasza:
Velem megesett olyan, hogy megismertem egy pasit interneten, beszélgettünk többször, de megbeszéltük nem találkozunk, mert hol egyikünknek, hol a másikunknak volt kapcsolata. Erről a párom tudott, és azt mondta ez csak akkor lenne megcsalás, ha fogtam volna magam, és találkozgattam volna vele. Tehát bár zavaró lehet a másik szemében, szerintem ez még nem megcsalás, de ha találkozik vele akkor az már lépés afelé... Szerintem ezekről a dolgokról beszélni kell a két félnek, hogy miért is van az, hogy a netes emberke felé fűz fantáziaképeket.
2014. júl. 10. 08:07
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy mi számít megcsalásnak, az személyfüggő...

Én nem tartom annak... más meg igen.

Alaptézis: megcsalás az, amivel a másik félnek úgy okozol fájdalmat, hogy tisztában vagy vele, hogy az neki fájni fog, ha megtudja...

A legtöbb esetben érdemes abból kiindulni, hogy Te mit éreznél fordított helyzetben? Persze itt vannak kivételek, van, amikor egy páron belül sem ugyanazt tartja mindkét fél megbocsájthatatlannak.

2014. júl. 10. 08:14
 4/18 anonim ***** válasza:
Mélységesen elszomorodnék ... Biztos megkérdőjelezném a párom felém táplált érzelmeit ! Ez kihathatna a szexuális dolgokra is , kételkednék benne ,hogy amikor velem van tényleg Velem (!) van -e ,vagy gondolatban másnál jár . Komolyra fordítva a szót ,a kapcsolat megromlásához vezethet egy ilyen szitu !
2014. júl. 10. 08:15
 5/18 anonim ***** válasza:
Valószínű h találkozni fognak! Mert mi értelme csak levelezni róla.Hogy lesz-e belőle fizikai megcsalás az már a feleken és a kémián múlik.
2014. júl. 10. 08:41
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem valószínű, hogy találkozni fogunk, legalább is nem a közeljövőben, mert a srác külföldön él.
2014. júl. 10. 08:53
 7/18 anonim ***** válasza:

Igen, az.

Masvalakirol abrandozik, talalkozni akar vele. Ja bizonyara azert, hogy megigyanak egy kakaot es a kozmoszrol elmelkedjenek....

2014. júl. 10. 09:01
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi filozófia, s bizony lesz itt vita:

Sokkal inkább tekinthető megcsalásnak a vágy, a fantázia valaki más után, mint a partner után, egy másik szex, egy jobb orál, s az ez irányba tett lépések, még konkrét szex nélkül, mint egy kósza félrészeg dug@s vagy szop@s/szop@tas a nyaralás során egy ismeretlennel.

2014. júl. 10. 09:15
 9/18 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben egyetértek az utolsóval. Szerintem a megcsalás fejben kezdődik és teljesen mindegy, hogy találkoznak-e vagy sem, ha a párom másról fantáziálna, másra vágyna, akkor bizony az nagyon rosszul esne és ugyanúgy megcsalásnak tekinteném, mintha fizikai szinten is megtörtént volna.
2014. júl. 10. 12:29
 10/18 anonim ***** válasza:
Akkor mégis csak te vagy az érintett ,kérdező ? o.O
2014. júl. 10. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!