Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ez már megcsalás? (bővebben lent)
Ha CSAK találkoznak akkor az még nem megcsalás.
2014. júl. 10. 08:01
Velem megesett olyan, hogy megismertem egy pasit interneten, beszélgettünk többször, de megbeszéltük nem találkozunk, mert hol egyikünknek, hol a másikunknak volt kapcsolata. Erről a párom tudott, és azt mondta ez csak akkor lenne megcsalás, ha fogtam volna magam, és találkozgattam volna vele. Tehát bár zavaró lehet a másik szemében, szerintem ez még nem megcsalás, de ha találkozik vele akkor az már lépés afelé... Szerintem ezekről a dolgokról beszélni kell a két félnek, hogy miért is van az, hogy a netes emberke felé fűz fantáziaképeket.
2014. júl. 10. 08:07
Az, hogy mi számít megcsalásnak, az személyfüggő...
Én nem tartom annak... más meg igen.
Alaptézis: megcsalás az, amivel a másik félnek úgy okozol fájdalmat, hogy tisztában vagy vele, hogy az neki fájni fog, ha megtudja...
A legtöbb esetben érdemes abból kiindulni, hogy Te mit éreznél fordított helyzetben? Persze itt vannak kivételek, van, amikor egy páron belül sem ugyanazt tartja mindkét fél megbocsájthatatlannak.
2014. júl. 10. 08:14
Mélységesen elszomorodnék ... Biztos megkérdőjelezném a párom felém táplált érzelmeit ! Ez kihathatna a szexuális dolgokra is , kételkednék benne ,hogy amikor velem van tényleg Velem (!) van -e ,vagy gondolatban másnál jár . Komolyra fordítva a szót ,a kapcsolat megromlásához vezethet egy ilyen szitu !
2014. júl. 10. 08:15
Valószínű h találkozni fognak! Mert mi értelme csak levelezni róla.Hogy lesz-e belőle fizikai megcsalás az már a feleken és a kémián múlik.
2014. júl. 10. 08:41
6/18 A kérdező kommentje:
Nem valószínű, hogy találkozni fogunk, legalább is nem a közeljövőben, mert a srác külföldön él.
Igen, az.
Masvalakirol abrandozik, talalkozni akar vele. Ja bizonyara azert, hogy megigyanak egy kakaot es a kozmoszrol elmelkedjenek....
2014. júl. 10. 09:01
Kicsi filozófia, s bizony lesz itt vita:
Sokkal inkább tekinthető megcsalásnak a vágy, a fantázia valaki más után, mint a partner után, egy másik szex, egy jobb orál, s az ez irányba tett lépések, még konkrét szex nélkül, mint egy kósza félrészeg dug@s vagy szop@s/szop@tas a nyaralás során egy ismeretlennel.
2014. júl. 10. 09:15
Teljes mértékben egyetértek az utolsóval. Szerintem a megcsalás fejben kezdődik és teljesen mindegy, hogy találkoznak-e vagy sem, ha a párom másról fantáziálna, másra vágyna, akkor bizony az nagyon rosszul esne és ugyanúgy megcsalásnak tekinteném, mintha fizikai szinten is megtörtént volna.
2014. júl. 10. 12:29
Akkor mégis csak te vagy az érintett ,kérdező ? o.O
2014. júl. 10. 16:34
Kapcsolódó kérdések: