Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek erről? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A barátnőm mostanában egyre többet bunkó velem, ha hívom van amikor kinyomja és nem azért mert fontos tárgyaláson van. Ma például nem ment be suliba és erről tegnap nekem egy szót sem szólt pedig beszéltünk és azt adta be nekem ma reggel találta ki. El lehet ezt hinni de nekem fura ez a dolog. Nem kíván annyira, mint eddig és nem is nagyon keresi a társaságomat úgy érzem. Szerintem egy 3. személy van ebben az egészben.

2013. nov. 29. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
kész vége 600
2013. nov. 29. 15:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is, egy lány sem szereti azt amikor a párja hívogatja miközben éppen hátulról dugják.
2013. nov. 29. 15:15
 3/9 anonim ***** válasza:
És miért nem jársz ennek utána? Én már az első pár ilyen leterelésnél borítanám az asztalt, ameddig nem derül ki, hogy mi van.
2013. nov. 29. 15:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Azért mert akkor az lesz, hogy én mekkora tróger vagyok és, hogy nem bízok benne. De szerintem ennek van alapja.
2013. nov. 29. 15:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is. Sajna el kell tőle búcsúznod.
2013. nov. 29. 15:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Tok egyszeru: letrehozol egy kamu profilt facen es rairsz hogy mintha a szereto lennel. Csak ennyit...en vagyok, majd elmondok valami fontosat dragam, ma gyere x helyre x orakor. Ha elmegy a csaj es neked mast mondd, hogy baratnozik stb akkor megcsal. El is mehetsz te is az altalad megbeszelt helyre miutan kamuzik neked es lebuktatf h neked miert mondott barinozest.
2013. nov. 29. 15:24
 7/9 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem meg felesleges itt tesztelgetni. Vágd ki a csajt vagy dugjad amíg jól esik de többet már te sem tegyél a kapcsolatért.
2013. nov. 29. 15:27
 8/9 tóbiás1234 válasza:
vagy csak 1 szer teis eljátszottad vele és most vissza akarja adni kitudja a nők márcsak ien bosszúállók
2013. dec. 6. 12:24
 9/9 Költőnő? ***** válasza:
lehet h gerinctelenség, de ha ő nem hajlandó az őszinte kérdésedre őszintén válaszolni;nyomozz. másként h akarsz bizonyosságot szerezni?
2013. dec. 6. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!