Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
A párommal tegnap beszéltük, hogy megint nagyon hullik a hajam, és minden tele van vele, még a borostájára is folyton ráragad. Mire szedegetni kezdtem róla, egyet megnéztem, mire mondta, hogy az az én hajam, pedig alapból én sem feltételeztem mást. Mire montam, hogy ha a gatyájában is találok, az biztos nem az enyém. Mire ő, hogy meg is vakulnék akkor, mire mondtam neki, hogy akkor ő vakulna meg (kikaparnám a szemét) de csak úgy félig-meddig poénból mondtam, de ő teljesen komoly volt. Mire elkezd lobogtatni pár perc múlva egy fekete hajszálat, (világosbarna vagyok, ő sötétszőke) hogy a gyerek ruháján találta, és hogy biztos a szeretőmé, de nem, és itthon nem is fekete senki, esküdni mernék, hogy róla ragadt rá, de mégis mi értelme lenne meggyanusítanom, úgysem mennék vele semmire, szimplán azt mondaná, hogy hülye vagyok, pedig full fekete hajszál, tuti nem az enyém!

2013. okt. 29. 08:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Koran reggel csoda, hogy ilyen tobbszorosen osszetett mondatot el tudtam olvasni. Szerintem megyek aludni
2013. okt. 29. 08:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Lehet fekete hajszála neki is neked is.
2013. okt. 29. 08:09
 3/11 A kérdező kommentje:
Meg is találtam az ágy mellett, ahova ledobtam.
2013. okt. 29. 08:11
 4/11 A kérdező kommentje:
Na igen, nekem van is egy, de nekem vékonyabb szálú a hajam, és hosszabb, az övé pedig rövidebb.
2013. okt. 29. 08:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Sokat nezitek a helszinelok cimu sorozatot :)
2013. okt. 29. 08:17
 6/11 anonim ***** válasza:
+y :)
2013. okt. 29. 08:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Az emberekre a napi tevékenységük, gyermekre az óvodában játék közben sok minden ráragad. Mások is élnek körülöttünk. Még a szél is rád fújhat akárhonnan akármilye hajszálat ami egy ruhán nagyon könnyen megragad. De két felnőtt embernek nincsen ennyi esze?
2013. okt. 29. 08:19
 8/11 A kérdező kommentje:
Meg olyan fura volt, amikor szedegettem róla a hajamat.. egyébként meg sem fordult volna a fejemben, hogy idegen hajszálat keresgéljek rajta, amit pedig ő talált egy ilyen szöveggel nyomja a képembe, hogy a szeretőmé..
2013. okt. 29. 08:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez a tipikus "Nincs problémád? csinálj magadnak!!"
2013. okt. 29. 08:20
 10/11 A kérdező kommentje:
A gyerek csecsemő, én pedig bármilyen fura, pizsiben megyek be az ágyba. Nem mondom, hogy nem ragadhatott rá bárhol, de furcsán viselkedett.
2013. okt. 29. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!