Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó az évforduló előtti napon szakíteni?
A (volt) barátnőmmel MA lettünk volna egy évesek! Egy hete még minden oké volt, nagyon készültem a dologra! Konkrétan meg akartam kérni a kezét.... Szerdán óta kimért lett velem a telefonban (Kedden még így meg úgy szeretett), és pénteken (tegnap) SMS-ben közlte, hogy "bocs de ez nekem nem megy, én nem szeretlek"
LÁNYOK! Miért szeretitek így szilánkosra törni a pasik szívét?? Ma már 10 felest megittam, meg 5 sört és még így is rossz... Végigbőgtem 29 éves pasi létremre az egész napot! Elvesztettem azt, aki a minden volt nekem... Akivel már elterveztem az életem. Le is tiltott a csaj mindenhonnan... egy élményekkel teli egy év után ezt érdemlem??? Mindent megtettem érte, igazán nagyon szerettem... Ő is 29 éves.
hogy lehetett ilyen bunkó? ez komoly hogy SMS-ben? menjen a p**ába....-.-
de ne beszélj többes számban légyszives...
nem tudjuk hogy miért tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!