Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért jó az évforduló előtti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó az évforduló előtti napon szakíteni?

Figyelt kérdés

A (volt) barátnőmmel MA lettünk volna egy évesek! Egy hete még minden oké volt, nagyon készültem a dologra! Konkrétan meg akartam kérni a kezét.... Szerdán óta kimért lett velem a telefonban (Kedden még így meg úgy szeretett), és pénteken (tegnap) SMS-ben közlte, hogy "bocs de ez nekem nem megy, én nem szeretlek"

LÁNYOK! Miért szeretitek így szilánkosra törni a pasik szívét?? Ma már 10 felest megittam, meg 5 sört és még így is rossz... Végigbőgtem 29 éves pasi létremre az egész napot! Elvesztettem azt, aki a minden volt nekem... Akivel már elterveztem az életem. Le is tiltott a csaj mindenhonnan... egy élményekkel teli egy év után ezt érdemlem??? Mindent megtettem érte, igazán nagyon szerettem... Ő is 29 éves.

2014. júl. 5. 19:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%
Mert stílusos! :D
2014. júl. 5. 19:27
 2/13 anonim ***** válasza:
39%
hülye gerinctelen pi csa
2014. júl. 5. 19:27
 3/13 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírási hibákért, de van bennem. Remélem megértitek.
2014. júl. 5. 19:29
 4/13 anonim ***** válasza:
54%
Biztos elfelejtett/nem akart ajándékot venni.
2014. júl. 5. 19:31
 5/13 anonim ***** válasza:
Az kemény. És biztosan semmi előjele sem volt? Vagy lehet megtudta valahonnan, hogy meg akarod kérni a kezét és neki ez még nem ment volna. Bár undorítóan oldotta meg a dolgot akkor is.
2014. júl. 5. 19:36
 6/13 Didiiayer ***** válasza:
100%

Valami csak történhetett, meg az érzések sem múlnak el az egyik napról a másikra. Esetleg egy rosszakaró áll a háttérben?vagy megtudta,hogy megakarod kérni a kezét és úgy érzi még nem kész rá, aztán megijedt. Közös ismerős akitől megtudhatnád mégis miért tette ezt így hirtelen?

Egyébként meg csakúgy nem szeretjük szilánkosra törni a pasik szívét, az ilyennek mindig oka van.

2014. júl. 5. 19:38
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem sajnos úgy érzem nálam van a megoldás, egyszerűen kiszagolta, megérezte,megtudta, meg látta, valami úton módon kifürkészte a házassági szándékaidat és betojt.. :((

Ez lehet azért mert fél az elkötelezettségtől vagy szimplán ő részéről nem voltak olyan komoly érzések, mint benned, lehet csak jól el volt melletted és semmi több..

Remélem csak beijedt, és azt is, hogy nem iszol tovább..

Beszélj vele ha lehiggadtál személyesen , ne ma, hanem egy két nap múlva...

2014. júl. 5. 19:39
 8/13 anonim ***** válasza:
Látod az 5-nek is ez jutott eszébe, ez nem véletlen...
2014. júl. 5. 19:40
 9/13 anonim ***** válasza:

mi pedig ma szakítottunk :( igaz, "csak" 1 hét múlva lenne évforduló, dehát én készültem rá.... tegnap se volt még semmi elöjel....

ez vajon miért lehetett neki jó?? - szóval a fiúk se jobbak ahogy látom :(

sajnálom :( nem tudom, miért

L

2014. júl. 5. 20:06
 10/13 anonim ***** válasza:

szerintem is megijedt az elköteleződéstől és így újraértékelte a kapcsolatotokat

lehet megtudta hogy meg akarod kérni, lehet csak az évforduló közeledte döbbentette rá, hogy ez már komoly kapcsolat

persze nem így kellett volna megoldania, ha úgy is érezte hogy ez sok, beszélnie kellett volna veled

szerintem várj pár napot míg mindketten lenyugszotok és próbálj meg vele beszélni (a házasságot most nehogy felhozd)

lehet meg tudjátok oldani, de az is lehet hogy tényleg nem illenétek egymáshoz hosszú távra

2014. júl. 5. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!