Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szakított velem, mert még élni szeretne. Hogyan változtathatnék ezen?
Szerintem te se akard lekötni magad 17 évesen (bár sokfélék vagyunk, lehet, hogy te pont azok közé tartozol, akik már készen állnak rá, de lehet, hogy nem.)
Esetleg ha belefér, és amúgy szeretitek egymást, dumáljátok meg, hogy csinálhatjátok másokkal is.
Mielőtt lepontoznátok! Ez csak az én véleményem, nekem beleférne. Ha neki nem, akkor nem kell megfogadnia:)
21/L
keress másik barátot... :/
ezt meg felejtsd el! :/
En most pont ugyanilyen helyzetben vagyok:/
En szeretem ot o pedig mar azt mindta hogy kiszeretett belolem amit nem hiszek el tobb okbol sem!
Inkabb most bulizik meg keszul az utolso evere.
Miota szakitottunk folyton csak a haverjaival van.
Mondta is a tobbieknek hogy most nem akar kapcsolatot es hogy nem belolem lett elege hanem a kapcsolatbol.
Szakitas utan 1 hettel talalkoztunk veletlen egy kozos helyunkon azombat este. Es tavolrol figylet de nem koszont. Lattam hogy nem erzi jol magat.
Neked vegul hogy alakult akkor?
Tudsz tanacsot adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!