Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakított?
1 hétig ismerkedtem egy sráccal fb-n majd taliztunk és össze is jöttünk rögtön. Suli és edzések miatt kb 4-5 alkalommal taliztunk az elkövetkezendő időben, majd 2 het után lefeküdtünk. Én voltam neki az első bár direkt megbeszéltük, hogy megvárjuk az 1 hónapot hogy ne siessük el, de hát így alakult. (Ő is Én is akartuk a dolgot). Másnap alig beszéltünk, majd este bejelentette hogy mi túl sokatbeszélünk fb-n és hogy élőben nem marad téma. Ezen én felkaptam a vizet, mert azért beszélünk folyton fb-n mert év vége van meg edzések és nem tudunk mindig találkozni. Ő meg besértődött azon hogy én ezen felháborodtam és az utána következő pár napban alig beszéltünk...
Majd pénteken találkoztunk és a köszönés csak 1 ölelés volt szóval tudtam hogy gáz van. Leültünk beszélgetni és azt mondta hogy neki nem megy ez a komoly kapcsolat és hogy 2 hét alatt úgy megismertük egymást, hogy lassan házasságra készülhettünk volna...Ezzel az ürüggyel szakított és meg se próbált új esélyt adni a kapcsolatunknak...kérdem én ha igazán szeretett volna és jól érzi magát velem akkor miért szakított??
Kérlek segítsetek és mondjátok el a véleményeteket!!
Nekem gyanús ez a "csak szexre kell" magyarázat... Azért, ha csak szexre kell akkor sem az a sablon, hogy csak egyre... Akkor már többre...
Én is inkább facebookon hallgatok/olvasok, és élőben vagyok aktív...
Lehet tényleg ez volt a gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!