Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek normális az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az, hogy a barátom gyakorlatilag hetente szakít velem?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt. Voltak veszekedéseink, mint minden kapcsolatban vannak veszekedések. Általában egy apróságon indult, a végére meg volt, hogy már egymás családját is belekevertük. Márciusban egy ilyen veszekedés alkalmával szakított velem. Én órákon keresztül győzködtem, sőt könyörögtem, hogy ne tegye ezt, meg fogja bánni. Meggondolta magát. Másnap találkoztunk, megint szakítani akart, aztán megint meggondolta magát...mi több, harmadnap is ugyanez folyt le. Ezután már nem érdekelt, belementem a szakításba. És tudom, hogy ott rontottam el mindent, hogy könyörögtem érte. Egy hétig bírtam, teljesen kikészültem a szakítás alatt. Érettségi előtt álltam, szóval muszáj volt vele beszélnem. Felhívtam telefonon. Meggyőztem, hogy folytassuk, mert jók vagyunk együtt minden téren, és nem is sokat veszekszünk. Belement. Voltak utána súrlódások, de nagyrészt rendben volt minden. Aztán májusban ütött be a mennykő. Haza akartam menni tőle, mert nem éreztem jól magam, erre azt mondta, hogyha átlépem a küszöböt, akkor szakít. Rá egy hétre leordította a fejem egy olyan gyerekes dolog miatt, hogy az agyam eldobom. Rá következő héten (ami 3 hete volt) részegen sírt egy buliban és verte magát a villamoson, én meg megpróbáltam megőrizni a hideg vérem és nem tudomást venni róla. Ekkor pedig az volt a gond, hogy "flegmáztam" (egy büdös szót nem szóltam)....szóval megint szakított. Utána ugyanazt lejátszottuk mint márciusban.

És mondanom sem kell, ma megint ugyanitt tartunk. Vasárnap mennénk a Balatonra (de nekem még pénteken szóbeli). Mondtam neki, hogy most nem akarok menni vele, mert egy rossz mozdulat és megint repülök. Ő megsértődött, hogy összetörtem ezt az álmát, hogy ő tervezte és beleélte magát és, hogy nem tudja már azt mondani hogy szeret. Szóval valószínűleg holnap megint szakít velem :D.

Segítsetek, kérlek, mert kétségbe vagyok esve! Tudom, hogy mindent elrontottam akkor, amikor könyörögtem, de pánikba estem és most azt érzem, hogy azt érzi, hogy én mindig ott leszek neki, bármit is csináljon. Én elnézem, hogy sérteget, meg olyan dolgokat vág a fejemhez, hogy az minősíthetetlen, de azt nem akarom tovább eltűrni, hogy minden miatt szakít. Szeretem őt, de ezt már nem tudom eltűrni. Mit tegyek? Mit tegyek, ha nélküle kilátástalannak látom a jövőt?

2014. jún. 18. 02:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem te rontottad el . Bocs de d gyerek nem normális.. Folyton kidob , fájdalmat okoz . Hát dobd ki te ! Találsz sokkal jobbat. :)
2014. jún. 18. 10:24
 12/16 A kérdező kommentje:
Tényleg köszönöm szépen mindenki válaszát. Megnyugtattatok!
2014. jún. 18. 10:40
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"Egy éve vagyunk együtt. Voltak veszekedéseink, mint minden kapcsolatban vannak veszekedések."

Ez így nem igaz. Mi három éve vagyunk együtt, és ez idő alatt körülbelül 3-4 vitánk volt, soha nem veszekedtünk. Pusztán intelligencia kérdése.

"Általában egy apróságon indult, a végére meg volt, hogy már egymás családját is belekevertük."

Ez kommunikációs probléma. Elindultok valami apróságon, és aztán oda nem illő dolgokat is belekevertek, aztán már csak a sértegetésről szól a vita.

"Márciusban egy ilyen veszekedés alkalmával szakított velem. Én órákon keresztül győzködtem, sőt könyörögtem, hogy ne tegye ezt, meg fogja bánni. Meggondolta magát. Másnap találkoztunk, megint szakítani akart, aztán megint meggondolta magát...mi több, harmadnap is ugyanez folyt le."

Ez saját magad megalázása.

"És tudom, hogy ott rontottam el mindent, hogy könyörögtem érte."

Igen.

"Egy hétig bírtam, teljesen kikészültem a szakítás alatt. Érettségi előtt álltam, szóval muszáj volt vele beszélnem. Felhívtam telefonon. Meggyőztem, hogy folytassuk, mert jók vagyunk együtt minden téren, és nem is sokat veszekszünk."

Nem vagytok jók, mert veszekedtek. Akik szeretik egymást, nem veszekednek, mert meg tudnak oldani mindent egymás sértegetése nélkül. Ráadásul lányként könyörögsz egy fiúnak, hogy legyen veled? Semmi önbecsülésed nincs?

"Belement. Voltak utána súrlódások, de nagyrészt rendben volt minden. Aztán májusban ütött be a mennykő. Haza akartam menni tőle, mert nem éreztem jól magam, erre azt mondta, hogyha átlépem a küszöböt, akkor szakít."

Kb másfél hónappal a szakítás visszavonása után már megint szakítani akar veled.

"Rá egy hétre leordította a fejem egy olyan gyerekes dolog miatt, hogy az agyam eldobom."

Nekem ez már ok arra, hogy szépen elmúljon a szerelem. Nálad miért nem?

"Rá következő héten (ami 3 hete volt) részegen sírt egy buliban és verte magát a villamoson, én meg megpróbáltam megőrizni a hideg vérem és nem tudomást venni róla. Ekkor pedig az volt a gond, hogy "flegmáztam" (egy büdös szót nem szóltam)....szóval megint szakított. Utána ugyanazt lejátszottuk mint márciusban."

A srác le akar koptatni téged, csak te mindig visszakönyörgöd magad. Ez annyira megalázó, talán még a haverjai is ezen röhögnek, hogy a srác már beújítana egy új csajt, de a régi még ott haldoklik a küszöbön és könyörög neki. Jujj de gáz - nem érted??

"És mondanom sem kell, ma megint ugyanitt tartunk. Vasárnap mennénk a Balatonra (de nekem még pénteken szóbeli). Mondtam neki, hogy most nem akarok menni vele, mert egy rossz mozdulat és megint repülök. Ő megsértődött, hogy összetörtem ezt az álmát, hogy ő tervezte és beleélte magát és, hogy nem tudja már azt mondani hogy szeret. Szóval valószínűleg holnap megint szakít velem :D."

Te pedig elköszönsz tőle, és befejezed ezt a "kapcsolatot"

"Segítsetek, kérlek, mert kétségbe vagyok esve! Tudom, hogy mindent elrontottam akkor, amikor könyörögtem, de pánikba estem és most azt érzem, hogy azt érzi, hogy én mindig ott leszek neki, bármit is csináljon."

Jól látod.

"Én elnézem, hogy sérteget, meg olyan dolgokat vág a fejemhez, hogy az minősíthetetlen"

Mégis miért nézed el? Mit tud ez a srác? Szivárványt fingik? Vagy akkora a nemi szerve, hogy szétájulsz? A legdögösebb fickónak sem nézném el a sértegetést.

A férjem a három év alatt egyszer azt mondta nekem, hogy "don't be stupid" (külföldi). Én elsírtam magam helyben, ő pedig percekig kért bocsánatot. Soha semmi mást nem mondott, és én sem neki. A sértegetés NEM elfogadható egy párkapcsolatban.

"de azt nem akarom tovább eltűrni, hogy minden miatt szakít."

Nem is kell!

"Szeretem őt, de ezt már nem tudom eltűrni. Mit tegyek?"

Tessék befejezni ezt a huzavonát, amit kapcsolatnak hívsz.

"Mit tegyek, ha nélküle kilátástalannak látom a jövőt?"

A jövő nem kilátástalan, csak mert egy srác nem akar veled lenni. Gondolj bele, hogy előtte is voltál boldog, utána is az leszel. Megszoktad őt az egy év alatt, és a változás mindig stresszel jár. Ezerszer jobb pasid lesz nála, ne félj. De tanulj ebből, és ne engedd senkinek, hogy így bánjon veled. És ha valaki szakít veled, az legyen az ő vesztesége, nem a tied.

2014. jún. 18. 10:42
 14/16 anonim ***** válasza:

"most azt érzem, hogy azt érzi, hogy én mindig ott leszek neki, bármit is csináljon."

Mert talán nem igaz? Azt csinálhat veled, amit akar. Kicsit állj már ki magadért, mert folyamatosan megaláz és hülyét csinál belőled.

2014. jún. 18. 12:26
 15/16 anonim ***** válasza:

se veled, se nélküled

dugjatok sokat!

2014. jún. 18. 13:11
 16/16 anonim ***** válasza:
ha valaki 1x szakit velem , onnantol vege!
2014. jún. 18. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!