Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy nem tudom mit érzek?
Az igazinak te vagy az igazi.
Az igazit nem csalja meg az ember, téged megcsalt, neki nem te vagy az igazi.
Fáj, nem fáj, ez van. A tettek beszéljenek, ne azok a szavak, amelyeket úgy formáz meg, hogy fülednek kedves legyen, vagy az érzelmes, sírós reakciók, mikor magadért állnál ki.
Akar egy biztos széket magának, amire bármi is van, le tud ülni. Persze jó onnan felállni néha, és máshova átülni, de az a szék akkor is legyen az övé. Te most ki akartad húzni alóla, alap hogy rosszul esik neki.
Már az első megcsaláskor meghalt az egész. A te életidődet pazarolja.
Előző vagyok.
Ami a kötődést illeti.
A felakasztott ember is kötődik a bitófához, kötéllel ugye.
Még sem pozitív dologról van szó.
A kötődést ne érezd pozitív dolognak, mert saját magad megtéveszted. Ne azért maradj mellette, mert "kötődsz" hozzá, hanem mondjuk azért, mert hűséges, megbízható, a jelleme miatt, odaadó, stb... az más kérdés, hogy ő rá mennyire illenek ezek. De ne a kötődés legyen a fő, sőt.
+
Ő volt hűtlen, nem először, egymás után többször is, és te kérsz bocsánatot a végén?
"Bocsánat hogy megszülettem"-magatartást irtsd ki magadból, ha boldog akarsz lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!