Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van olyan hogy nem tudom mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dumbii kérdése:

Van olyan hogy nem tudom mit érzek?

Figyelt kérdés
A barátommal 1 éve és 1 hónapja vagyunk együtt. Döcögősen indult az egész. Az elején valami olyasfélébe volt a párom, hogy nem tudta eldönteni mit akar (volt a képbe egy másik lány, akiért anno 3x is elhagyott. Anno végkleg szakított vele, azóta velem van. Meg iis csalt egyszer vele.) Nagyon sokat szenvedtem miatta, és tényleg szívből nagyon szerettem. Aztán egy időbe eldöntöttem, hogy már nem akarok Tőle semmit, és gyűlölöm (mert olyan sokat szenvedtem miatta). És újra bocsánatot kért, hogy többet nem lesz ilyen, és nagyon szégyenli (ez a 3. szakítás után volt.) Azóta velem van. EzuI iután a sok megcsalás után, mikor összejöttünk, ahogy múlt az idő, már nem ugyanazt éreztem, hanem hogy nem tudok már megbízni benne, persze szeretem, de szerintem már nem úgy. Nagyon sokat veszekedünk mostanába. Tegnap megpróbáltam vele szakítani, mert nem tudtam mit érzek, de elsírta magát, szomorú lett, „sokkot kapott”. Úgy éreztem nem bírom nélküle, igy visszamentem, és bocsánatot kértem. Megbocsájtott. Még mindig úgy érzem, hogy Ő az igazi.. Szeretem még, vagy már nem szeretem, de kötődök hozzá. Nem tudom mit érzek. Össze vagyok zavarodva. Normális válaszokat kérnék.

2014. jún. 1. 07:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Az igazinak te vagy az igazi.

Az igazit nem csalja meg az ember, téged megcsalt, neki nem te vagy az igazi.

Fáj, nem fáj, ez van. A tettek beszéljenek, ne azok a szavak, amelyeket úgy formáz meg, hogy fülednek kedves legyen, vagy az érzelmes, sírós reakciók, mikor magadért állnál ki.

Akar egy biztos széket magának, amire bármi is van, le tud ülni. Persze jó onnan felállni néha, és máshova átülni, de az a szék akkor is legyen az övé. Te most ki akartad húzni alóla, alap hogy rosszul esik neki.

Már az első megcsaláskor meghalt az egész. A te életidődet pazarolja.

2014. jún. 1. 07:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Úgy gondolod?
2014. jún. 1. 07:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Ami a kötődést illeti.

A felakasztott ember is kötődik a bitófához, kötéllel ugye.

Még sem pozitív dologról van szó.

A kötődést ne érezd pozitív dolognak, mert saját magad megtéveszted. Ne azért maradj mellette, mert "kötődsz" hozzá, hanem mondjuk azért, mert hűséges, megbízható, a jelleme miatt, odaadó, stb... az más kérdés, hogy ő rá mennyire illenek ezek. De ne a kötődés legyen a fő, sőt.

+

Ő volt hűtlen, nem először, egymás után többször is, és te kérsz bocsánatot a végén?

"Bocsánat hogy megszülettem"-magatartást irtsd ki magadból, ha boldog akarsz lenni.

2014. jún. 1. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!