Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Becsapott, elhagyott a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Becsapott, elhagyott a barátnőm, de gyűlölet helyett még mindig szeretet érzek iránta. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
5hónapos kapcsolat volt. Szépen indult, de egyszer a lány gondolt egyet és megszakitotta velem a kapcsolatot. Én mindent megadtam neki amit tudtam, szó szerint. Új telefon, ruhák, es nagyon sok szeretet. Emelle meg hogy becsapott, eltűnt, lekoptatott mocskosul is beszél rólam ezek után, visszahallottam. De a gyűlölet helyett meg most is szerelmet erzek iranta. Hogy valtozhat ez bennem? Hogy oljem ki magambol? 24f
2014. máj. 31. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Látod, ennyit ér az, ha kedves és odaadó vagy a lánnyal. Tanulj belőle, és legközelebb alázd meg, irányítsd a r_bancot.
2014. máj. 31. 23:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Papucs alert!!!! ezeket az apja is megadja neki....a kevesebb neha tobb ezt jegyezd meg
2014. máj. 31. 23:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Hallod nekem 5 éves kapcsolatom ment így el egyik napról a másikra pedig semmi jele nem volt aztán kiderült hogy egy másik pasi van a dologba de nyugi majd át meg gyűlöletbe 24/F
2014. máj. 31. 23:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Még kicsit vergődni fogsz, tesom van ebben a szituban és rosszul viseli, de pár hónap és rájösz, hogy nem ért annyit. Jó tanulság lehetne, hogy sose vegyél egy csajodnak se drága cuccokat, hadd attól ájuljanak el, amilyen vagy és ne a pénzedtől, így azért biztosabb lehetsz, hogy téged szeret valaki és nem a pénzed.
2014. máj. 31. 23:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigi válaszokat. Remélem előbb utóbb meggyűlölöm ezt a patkányt.
2014. máj. 31. 23:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok,csak lányba.Azzal az indokkal hagytak ott,hogy nem akar komoly kapcsolatot és mindezt 2 év után közölte velem.Szép ugye?Gyűlölöm de ha az emlékekre gondolok csak sírnék...nekem azt mondták,hogy minden fejben dől el.Ha elhatározod és rájössz,hogy márpedig téged nem érdekel egy ilyen kis r*banc akkor idővel már csak ez marad.Én is ezzel próbálkozom:/
2014. jún. 1. 07:47
 7/8 Andrea Henrietta ***** válasza:

Elhiszem hogy nehéz, és nagyon rossz érzés, de idővel elmúlik. Az nem megoldás ha meggyűlölöd. Ne feledd el: A SZERETET ELLENTÉTE NEM A GYŰLÖLET, HANEM A KÖZÖNY!!!! Ezt a legtöbben elfelejtik, pedig fontos.

Hogyha ő ilyen szemétül bánt veled, az nem fogja a legkevésbé sem megérinteni ha gyűlölöd. Nekünk nőknem a legnagyobb tövis az, hogyha látjuk, hogy egy férfi mennyire könnyedén továbblépett és elfelejtett minket. Ezt nehéz elismerni, a legtöbben nem is teszik, sőt akár tagadjék is, de legbelül így van. Ez fáj a legjobban.

Szóval próbálj meg továbblépni. Nem lesz könnyű, beletelik egy kis időbe, de sikerülni fog.

Az első válaszolók írták, hogy a következő kapcsolatokban légy bunkó... EZ NEM MEGOLDÁS!!! NE EGY MÁSIK LÁNYT BÜNTESS Ennek a libának a viselkedéséért!!!!!!!

Amit tehetsz, hogy legközelebb jobban megnézed, hogy kit tüntetsz ki a szereteteddel. És talán a következő lányt a kedvességeddel áraszd el, és ne az anyagiakkal kezd! Úgy talán könyebb lesz, és ha rosz vége lesz kevesebb veszteség ér.

Kitartás, idővel könyebb lesz.

2014. jún. 2. 16:21
 8/8 anonim ***** válasza:

már bocs de ezt te cseszted el, Nem kellet volna telefont,ruhát meg egyéb izéket venned neki, és akkor esetleg férfiként nézett volna rád.

17/L

2014. jún. 2. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!