Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért is hagyott el? Nekem volt egy barátom 6évig félre léptem és tavaly nyáron sikerült megbocsájtanija, csak arra kért, hogy ne hazudjak neki . Most sajnos megint megtörtént és ő kidobott, azzal, hogy "hazug vagyok"
és ő tiszta kapcsolatot akar, miközben mikor megtörtént akkor nem volt telefon közelben, és másnap egyből elmondtam neki.
Nagyon fáj,hogy elhagyott , és most nem tudok mit csinálni. Érdemes-e harcolni érte,ha továbbra is úgy gondolom mint az elején,hogy vele akarok megöregedni.
Kőszönöm a választ!
21/L

Én asszem értem a problémádat.
Szóval, miután megbocsájtotta, hogy először megcsaltad, arra kért, hogy ne hazudj neki. Te ezt teljesítetted is, hiszen amint tudtál, beszámoltál neki arról, hogy megint megcsaltad. Ezek után mi jogon dob ki olyan indokkal, hogy hazug vagy? Érthetetlen.
Amúgy segítek, azért szakított veled, mert MÁSODSZORRA is MEGCSALTAD. Ezt kellett volna mondania, hogy ezért hagy el. De én is teljesen egyetértek vele, akivel együtt akarunk megöregedni, azt nem csaljuk össze-vissza, ráadásul még a súlyát sem érzed a tetteidnek, meg azt sem, hogy ez valószínűleg neki azért jobban fájt. De jobb lesz neki nélküled, ha az én véleményemre vagy kíváncsi. Szóval, ne nagyon harcolj.
22/L
Nyilt kapcsolatban voltunk az elején , és most 1eve ,hogy mi komolyabban vagyunk.
Amikor een elsonek az azert volt mert elozmenykepp o is megcsalt engem, es utanna meg o volt felhaborodva azon,hogy en megcsaltam.kibekultunk,folytatodott minden tovabb....
Es most azt allitotta ,hogy azert szakit velem,mert nem mondtam el neki aznap mikor volt,meg amugy se bizok benne...

De most mar tudjatok...
Hianyzik nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!