Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakítsak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak?

Figyelt kérdés

Egy pasival egy hete jöttem össze. Eleg kedvesnek tűnik, jobban mondva a tenyerén hordoz. Kocsival visz ahova csak én akarok, és azt mondta hogy mindent meg tenne értem. Ma reggel írta az üzenetet hogy az egyenlegemet is fel akarja tölteni, de én nem akarom ezt, nem akarom hogy Ennyire mindent meg adjon nekem, hogy ahova csak akarok el vigyen a kocsival. Én nem ilyen vagyokn hogy a pénzével és a kocsijával meg tud venni. A tegnap este tudtam meg a szüleimtől hogy ismerik a szüleit. Apa azt mondta, hogy az Apja amíg az anyjával beszélt, Mindennek kényeztette, mindent meg adott vele, őt is a tenyerén hordozta, és miutan feleségül vette, az asszonynak semmi bele szolasa nem lehetett a férje életében, aki meg az esküvő napján is meg csalta, és azután is többször. Az asszonynak az idegeivel bajok vannak, teljesen ki van készülve. Apa mondta hogy szakitsak a pasival, mert nem akarja, hogy én is így járják, hogy a kedvességével meg vegyen, és a pénzével.

A pasi egy hét utan már irja, hogy nagyon imád, meg hogy mennyire hiányzok neki.

Szerintetek is csak a pénzével meg evvel az oriasi nagy kedvességével próbál meg fogni? Én a Szüleim tanácsára szeretnék vele szakítani, de Félek, es nem tudom hogyan tegyem, Szerintetek mit mondjak neki? Nem szeretném hogy meg tudja hogy a szüleimtől Mindezt megtudtam róla. Mit mondjak neki? Hogyan szakitsak?

Az ekezetert meg a helyesírásért bocsánat, angol karakterem van a gepen.

17lány, 26 fiú.

2014. máj. 6. 08:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

amúgy halvány lila gőzöm sincs, hogy mi lenne a jó neked, de ha vele maradsz ne add magad könnyen és hamar :p

már bánom, hogy hozzászóltam, igazából semmi közöm az egészhez, ahhoz is kevés vagyok, hogy a saját problémáimon felülkerekedjek

2014. máj. 6. 09:29
 12/13 A kérdező kommentje:

Jobbnak láttam ugy hogy szakitottam vele.

Te meg ne emészd magad amiatt hogy válaszoltál, reszben te is segítettél, nem probléma:)

Többi valaszolonak is koszonom hogy segitettetek, es igy konnyebb volt meg oldanom a szakitasos dolgot. :)

2014. máj. 6. 10:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatal vagy még 17 évesen egy tartós kapcsolatra, pláne feleségnek. Ha ez az ember nem tetszik neked úgy istenigazából, akkor felesleges vele járkálni. Mondd meg neki, hogy te nem érzel iránta úgy, mint teirántad, és a részedről csak kihasználás lenne, ha mindent elfogadnál tőle, és nem érzed azt, hogy eléggé szereted, és csak baráti szinten tudod a kapcsolatot elképzelni. De akkor tartsad is magad ehhez. Ha viszont szerelmes vagy bele, amit nem hiszek, mert a leveledből nem ez derült ki, akkor ne hallgassál senkire. De nem vagy bele szerelmes.
2014. máj. 7. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!