Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk, de már bánom (többi lent)?!
Sziasztok...
A problémám: Szakítottunk a barátnőmmel, és már most kb 3 óra után jobban hiányzik mint valaha...nem tudom mit csináljak..azért szakítottunk, mert kicsit elegem lett a szerelméből.tudom hogy hülyén hangzik, de nagyon szeretett és állandóan csak azt írogatta hogy mennyire szeret..én pedig nem csak szeretet-et keresek egy barátnőbe, hanem barátot is...és vele ez a barátság nem volt meg annyira.De így 3 óra után is már nagyon hiányzik....szerintetek mit csináljak? Vagy ez holnapra elmúlik? Ő még szeret engem.Vagyis neki nem volt semmi baja csak nekem...szóval nem tudom mi legyen.
Nem érdekel ha hülyét csinálok magamból...csak szeretném ha minden olyan lenne mint a kapcsolatunk elején.Akkor még minden olyan álomba illő volt..szerintetek mit tegyek? Várjak? Vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!