Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottunk, de már bánom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk, de már bánom (többi lent)?!

Figyelt kérdés

Sziasztok...

A problémám: Szakítottunk a barátnőmmel, és már most kb 3 óra után jobban hiányzik mint valaha...nem tudom mit csináljak..azért szakítottunk, mert kicsit elegem lett a szerelméből.tudom hogy hülyén hangzik, de nagyon szeretett és állandóan csak azt írogatta hogy mennyire szeret..én pedig nem csak szeretet-et keresek egy barátnőbe, hanem barátot is...és vele ez a barátság nem volt meg annyira.De így 3 óra után is már nagyon hiányzik....szerintetek mit csináljak? Vagy ez holnapra elmúlik? Ő még szeret engem.Vagyis neki nem volt semmi baja csak nekem...szóval nem tudom mi legyen.

Nem érdekel ha hülyét csinálok magamból...csak szeretném ha minden olyan lenne mint a kapcsolatunk elején.Akkor még minden olyan álomba illő volt..szerintetek mit tegyek? Várjak? Vagy mi?

2014. máj. 3. 15:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%
Várj még 3 órát és akkor kérdezz újból.
2014. máj. 3. 15:54
 2/13 anonim ***** válasza:

Soha nem lesz már olyan, mint akkor volt.

Lehet újrakezdeni, meg minden, de előbb-utóbb valaki fel fog hánytorgatni valamit...

2014. máj. 3. 15:55
 3/13 A kérdező kommentje:

Akkor szerintetek felesleges?

Attól félek, hogy ez csak ilyen hiányérzet vagy nem tudom...és a végén megint ugyan az lesz a baj

2014. máj. 3. 15:57
 4/13 kolosszus22 ***** válasza:
100%
Igen, nálam is volt már hasonló! Jól gondolod, ez hirtelen támadt hiányérzet, ha folytatjátok ugyanoda fogtok kilyukadni, nem szereted igazán ezt a lányt, nem érzed hozzád valónak, megfolyt a túlzott szeretetével. Most neked is szar lesz egy darabig, de ha megint újrakezded vele, 2 napig vagy addig se fog jó lenni és ugyanott leszel.
2014. máj. 3. 16:05
 5/13 anonim ***** válasza:

Próbáltál vele beszélgetni erről? Vagy csak meguntad és szakítottál vele?

A kommunikáció nagyon fontos egy kapcsolatban ha közvetíted felé a gondod csak akkor lehet rajta változtatni, de hagyni kell neki egy kis időt, hogy megpróbálja. Én a helyedben nem menekülnék el csak ennyi miatt, ez egy olyan probléma amit lehet orvosolni ha nagyon fontosak vagytok egymásnak :)

2014. máj. 3. 16:08
 6/13 A kérdező kommentje:

Régebben mondtam már neki...

És én mondtam, hogy oldjuk meg.De aztmondta hogy nincs mit megoldani

2014. máj. 3. 16:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Neked kell eldöntened szerelmes vagy e a lányba, és mennyi mindent tennél meg érte. Megér e annyit, hogy kapjon egy újabb esélyt és felfogja az, hogy neked ez így nem jó.
2014. máj. 3. 16:24
 8/13 A kérdező kommentje:
De úgy érzem, hogy nekem kéne kapnom még egy esélyt...és hogy én basztam el.
2014. máj. 3. 16:25
 9/13 anonim ***** válasza:

Akkor mondd el neki :) Sohasem ciki az, ha elmondod mit érzel, mindenki hibázhat. Viszont mindent meg kell beszélnetek, őszintén el kell neki mindent mondanod. Utána pedig ketten eldöntitek hogyan tovább.

Ha Ő kell neked akkor hajrá, ne várj sokáig.

2014. máj. 3. 16:35
 10/13 A kérdező kommentje:
Írtam neki, hívtam...nem tudom mit tegyek még.nem veszi fel, nem olvassa el..köszönöm a segítséget :) Nem érdekel mi lesz...de üres vagyok nélküle..szeretnék megtenni mindent
2014. máj. 3. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!