Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt hogy kellene értenem? 16l
Nyár környékén ismertem meg egy fiút nagyon jóba lettünk és rá pár hónapra össze is jöttünk. Nem volt hosszú kapcsolat, rövid időn belül szakítottam vele, de szerintem mind kettőnknek fontosak maradtunk. Mostanáig rövidebb, hosszabb idő kihagyásokkal, de mindig beszéltünk és méghozzá nagyon jókat. Pár hete egy buliban, még ráadásul csókolóztunk is. Viszont egy hete, volt egy ilyen közös programon, (én nem voltam)ott megismerte a barátnőimet kettőnek azóta írogat is, többiek mesélték, hogy egyik barátnőmnek ott húzta az agyát minden hülyeséggel meg viccesen beszólogatott neki. Most is reggel mikor tök véletlenül ránéztem a barátnőm telójára már reggel korán írogattak egymásnak. Persze olyat is mondtak a barátnőim, hogy tökre érezték a volt barátomon, hogy még mindig nagyon tetszek neki.
Őszintén nem tudnám megmondani, hogy mit érzek a volt barátom iránt, de egy speciel nagyon zavar. De sokszor gondolok arra, hogy lehet megpróbálnám vele újra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!