Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy utálom az ilyen pasikat!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy utálom az ilyen pasikat! Bárcsak érteném, komolyan. De most komolyan miért van az hogy hirtelen nem tudják mit akarnak?!

Figyelt kérdés

Szánalmas.. egy hete vagyunk együtt taliztunk kétszer ezalatt mert pont elutaztam. Iszonyat jól elvoltunk, legelőször is 6,5 órát voltam vele, és korábban is ő hajtott rám, meg elég sok dologban megegyezett az ízlésünk, volt sok ölelés, puszi, csók meg minden, kicsimnek is hívott egykétszer, tehát tényleg mondhatni elvoltunk. Egészen addig amíg nem taliztam vele tegnap, amikor hazamentünk hozzám és "olyan" semmi nem történt de rám feküdt és úgy csókolóztunk meg elég heves volt, de ruhában maradtunk. De hát ezt betudtam annak h rég láttuk egymást..

Erre ma elkezdi nekem amikor összefutottunk h ő nem tudja mit akar, nem akar megbántani, tetszem neki és iszonyat jófej vagyok de nem tudja belém tudna-e szeretni :/ adjak neki gondolkodási időt egy éjszakát. Mondom jóvan nyugodtan nem zavar csak nem értem mire fel ez a hirtelen változás meg nemtudom mit akar egy hét után :S nem kell dobálózni a szeretlek szóval ha kell ha nem :S szerintem.

Pedig amúgy furcsa mert a legrövidebb kapcsolata is két hónapos volt, a leghosszabb 1 éves, szóval nem az a típus akinek egyhetes "kapcsolatai" vannak..

Aztán tíz percre erre küldött három smst:

"áá nemtom"

"nagyon rossz ez így"

"lehet mégis szeretlek nemtom"

Hihetetlen :S Csak nem értem mire fel ez a változás amikor jól elvoltunk.:D Vagy kitudja. Valaki segítsen légyszi :)

A srác amúgy 18/F én pedig 17/L.

2010. aug. 29. 02:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
lehet amig te elutaztál addig megismert valakit és azon örlődik h kit válasszon.. de miért nem kérdezed meg tölle hogy mégis mi miatt örlödik ennyire? hogy történt valami különös amit tudnod kéne...kérdezz rá
2010. aug. 29. 02:45
 2/17 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem egyből h össze akarsz-e jönni valaki mással mondd meg nyugodtan.. de azt mondta hogy nem, nem erről van szó. És ezt a szemembe mondta szóval elhiszem neki.. látszott rajta hogy tényleg nem tudja mit akar mondván hogy túl forrófejű és mindig meggondolatlanul beleugrik a dolgokba és utána kezd el gondolkodni hogy akkor mi is van.. nemtudom most hogy viszonyuljak hozzá mi lenne a legjobb :S

Szerintem amúgy ez a tegnap esti dolog zavart be a képbe vagyis hogy rám mászott és ugye viszonylag gyorsan történtek dolgok. De hát a szerelem nem alakul ki egy csettintésre főleg nem egy hét alatt úgy hogy kétszer talizunk :S

Abból soha nem sül ki jó ha a fiúk elkezdenek gondolkodni..:D

2010. aug. 29. 02:49
 3/17 anonim ***** válasza:
hát ha nem emiatt akkor meg lehet hogy csak azon gondolkozik h kell-e neki most komoly kapcsolat... mert persze ahhoz h megszeressen kell egy kis idő azért szoval valami van a dologban :P lehet veled szemben változott volna a véleménye :S nem tudom tényleg elég különös de az valoban gáz ha egy pasi gondolkozik :D abbol sajna nem sok jo van
2010. aug. 29. 02:58
 4/17 anonim ***** válasza:

futááás!! ha már most kezdi ezt az érthetetlen izélást, hogy hát nem is tudom, meg jó leszek-e jó leszel-e, belédszeretni satöbbi, akkor mi lesz később? határozatlan, tapasztalatlan béna, fuss.

annyira tipikus, ennyi idő után mit kéne érezni? ugyanmár...

2010. aug. 29. 03:51
 5/17 anonim válasza:
Sztem próbáld meg húzni egy kicsit az agyát,ne légy túl kedves,odaadó. Legyél figyelmes.élénk,s olvass a sorok között....
2010. aug. 29. 06:12
 6/17 anonim ***** válasza:

Szerintem csak kicsinek találja a kukiját, és nem akarja megmutatni. :)

El nem tudják a lányok képzelni, hány pasi görcsöl az ilyentől.

20 éve még talán velem is előfordult ilyesmi, bár nekem az első után megszünt. De vannak akik a sokadik csajnál is ugyanúgy félnek.

2010. aug. 29. 07:46
 7/17 A kérdező kommentje:
Hát kíváncsi leszek mindenesetre mit fog mondani majd..:D De kicsit derült égből villámcsapás volt.. mert azt hittem minden rendben van meg minden.. háát elég szánalmas hogy soha sem lehet az ember maradéktalanul boldog mert akkor biztos történik valami ami elront mindent :/
2010. aug. 29. 11:37
 8/17 anonim ***** válasza:

ezzel szinte én is ugyan így voltam:S

nekem is elegem van a határozatlan pasikból:S pedig nekem is nagyon bejött.

még nemrég óta voltunk együtt,de már nagyon megszerettem.ő is engem látszott.aztán msn-en közölte h lehet h ez most nem menne neki mert neki szüksége van a barátaira és nem lenne ideje foglalkozni egy bnővel.sokáig beszélgettünk erről,de hiába mondtam h nem kell választani h a haverjai között és köztem,hanem mind2re lenne ideje ha akarja.

na de eúgy döntött ennek ellenére h nem akar bnőt:S:( nagyon magam alatt voltam.

mivel nagyon szerettem már most, ezért azt mondtam h végeleg szakítsuk meg a kapcsolatot mert én nem tudnék a haverja lenni(és nagyon sz@r érzés lenne ha ezeután még beszélnénk egymással),és hogy akkor töröljön le msn-ről is.

erre bepánikolt h nem beszélünk többet,és mondta h inkább találkozzunk és beszéljük meg..aztán bevallotta h szeret,és h mégis folytani szertné velem ott ahol abba hagytuk.aztán még egyszer találkoztunk az a tali is jó volt... majd utána 3 nap múlva telón közölte h nem tudna engem szeretni:S:'(((((((((((

17/L

2010. aug. 29. 13:11
 9/17 anonim ***** válasza:
A túl korai szexuális izgalom elnyomja és akár meg is ölheti a kezdődő szerelmet.
2010. aug. 29. 13:42
 10/17 A kérdező kommentje:

13:11: hát akkor te egy iszonyatos pasit fogtál ki az biztos :S pedig ahogy olvastam amit írtál gondoltam mégiscsak jó vége lesz de ahogy a végére értem láttam hogy mégse :/

Utolsó: igen. valahol én is azt érzem hogy a probléma itt kezdődött.. bár összevissza beszélt tegnap de valahogy úgy érzem tényleg ez volt a baj de hát annyira hiányzott már egy hét után hogy nem bírtam magammal :S Mégha "olyan" éppen nem is történt..

Nem tudom vajon ezt vissza lehet-e fordítani vagyis javasoljam hogy ne találkozzunk egy hétig kb ne is keressen vagy talizzunk és csak mint barátok, beszélgessünk pl erről is? Fogalmam sincs mit kéne mondanom neki, mert ugyan én sem vagyok még szerelmes de már jó úton jártam feléje...de hát ehhez idő kell..

de mondom össze-vissza hablatyolt, aztán utána 10 perccel küldte azt az első két smst majd azután 10 perccel azt hogy lehet hogy mégis szeretlek nem tudom..

Elegem vaaaaaan. :D

2010. aug. 29. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!