Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy utálom az ilyen pasikat!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy utálom az ilyen pasikat! Bárcsak érteném, komolyan. De most komolyan miért van az hogy hirtelen nem tudják mit akarnak?!

Figyelt kérdés

Szánalmas.. egy hete vagyunk együtt taliztunk kétszer ezalatt mert pont elutaztam. Iszonyat jól elvoltunk, legelőször is 6,5 órát voltam vele, és korábban is ő hajtott rám, meg elég sok dologban megegyezett az ízlésünk, volt sok ölelés, puszi, csók meg minden, kicsimnek is hívott egykétszer, tehát tényleg mondhatni elvoltunk. Egészen addig amíg nem taliztam vele tegnap, amikor hazamentünk hozzám és "olyan" semmi nem történt de rám feküdt és úgy csókolóztunk meg elég heves volt, de ruhában maradtunk. De hát ezt betudtam annak h rég láttuk egymást..

Erre ma elkezdi nekem amikor összefutottunk h ő nem tudja mit akar, nem akar megbántani, tetszem neki és iszonyat jófej vagyok de nem tudja belém tudna-e szeretni :/ adjak neki gondolkodási időt egy éjszakát. Mondom jóvan nyugodtan nem zavar csak nem értem mire fel ez a hirtelen változás meg nemtudom mit akar egy hét után :S nem kell dobálózni a szeretlek szóval ha kell ha nem :S szerintem.

Pedig amúgy furcsa mert a legrövidebb kapcsolata is két hónapos volt, a leghosszabb 1 éves, szóval nem az a típus akinek egyhetes "kapcsolatai" vannak..

Aztán tíz percre erre küldött három smst:

"áá nemtom"

"nagyon rossz ez így"

"lehet mégis szeretlek nemtom"

Hihetetlen :S Csak nem értem mire fel ez a változás amikor jól elvoltunk.:D Vagy kitudja. Valaki segítsen légyszi :)

A srác amúgy 18/F én pedig 17/L.

2010. aug. 29. 02:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Apu szerint túl sokat adtam neki..pedig direkt figyeltem hogy ne legyek nyomulós se meg semmi :S Azt hittem ez így elég és jó ha nem akaszkodok rá.. de valami akkor sem stimmel :S Csak tudnám, mi. Talán tényleg az a kicsit hevesebbre sikerült este, korai volt..
2010. aug. 29. 14:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Adj neki időt és vegyél vissza a tempóból. Most ne keresd őt, hagyd hogy ő keressen. Semmilyen formában ne jelezd felé, hogy beszélnetek kéne. Hidd el, 1 hét sem fog eltelni és az ajtódban lesz. De onnan kezdve haladjatok lassabban. Én úgy gondolom, nem szabad elsietni a szexet, amíg nem biztos a szerelem, mert elnyomja! Előbb hagy fejlődjön ki a szerelem.
2010. aug. 29. 23:09
 13/17 A kérdező kommentje:
Végül is kiderült, mi van, álmomban nem hittem volna. Megtudtam hogy mellettem 2-3 barátnője volt. Aztán azt is, hogy ez egyáltalán nem biztos hogy igaz. Aztán, hogy egy csajjal kevert egyszer hullarészegen de megbánta és nem jelentett semmit sem.. aha persze. Elküldtem néhány nagyon szép sms-ben a halálba, bocsánatot kért, hívott, nem vettem fel. Aztán idegen számról, egy buliból hívott egy csaj hogy mi a bajom a sráccal, mert jófej, nem csinált semmit sem, és most maga alatt van teljesen, rossz nézni, meg állítólag folytak a könnyei. A csajnak előadtam hogy mit tudok, ő elmondta hogy "csak eggyel kevert".. blablabla, megbánta nagyon, stb, meg könyörgött 7 percen át h adjak a srácnak egy esélyt mert szeret engem és kellek neki.. nem hittem el. Fél óra múlva egy srác hívott egy másik számról, szintén emiatt, hogy most már tényleg bőg és nagyon kivan, meg ő odaadja neki a telefont, hogy beszéljek vele, de nem akartam. Ő is győzködött hogy de holnap beszéljek vele mert tényleg kegyetlen állapotban van a srác. Hát még neki sem hittem el, mondtam is neki, az előző csaj is beszélt velem megint, hogy de tényleg így van és ő is mérges lenne meg minden.. szóval elvileg nem volt több nője de eggyel kevert amit marhára megbánt és most meg rájött hogy szeret engem :S És én meg őrlödök, hogy elhiggyem-e bárkinek is amit mond. De őszintének tűntek. Na ennyit erről... :S
2010. aug. 29. 23:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Abból amit leírsz, nekem ő nem tűnik olyan fiúnak, aki egyszerre több vasat is akar tartani a tűzben. Ha jól értem, 1 hete jártok, valószínű volt előtte más vonzalom is amit még nem tudott hirtelen lezárni. Az, hogy emiatt távolodott el tőled, pont azt mutatja nekem, hogy ő nem akart egyszerre kettő lányt hülyíteni, nem az alaptermészete. Ez szimpatikus. Ugyanakkor nekem nem kéne olyan srác, aki itallal gyógyítgatja a lelki sebeit, nekem ez sajnos nagyon nem tetszik.
2010. aug. 30. 00:04
 15/17 A kérdező kommentje:
Én rohadtul csalódott vagyok, ő meg (ha hihetek ugye bárkinek is) ki van készülve. Persze lehet hogy ez kellett ahhoz hogy rájöjjön, szeret. De egyelőre nem igazán tudok mit kezdeni vele, hallani sem akarok róla, pedig én is szeretem..
2010. aug. 30. 00:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem mindketten idióták vagytok. Menjetek inkább vissza a homokozóba.
2010. aug. 30. 09:35
 17/17 A kérdező kommentje:
Júúj megszólalt Mr. Gyökér.. gratulálok az önmagadat minősítő sorokért :)
2010. aug. 30. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!