Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy utálom az ilyen pasikat! Bárcsak érteném, komolyan. De most komolyan miért van az hogy hirtelen nem tudják mit akarnak?!
Szánalmas.. egy hete vagyunk együtt taliztunk kétszer ezalatt mert pont elutaztam. Iszonyat jól elvoltunk, legelőször is 6,5 órát voltam vele, és korábban is ő hajtott rám, meg elég sok dologban megegyezett az ízlésünk, volt sok ölelés, puszi, csók meg minden, kicsimnek is hívott egykétszer, tehát tényleg mondhatni elvoltunk. Egészen addig amíg nem taliztam vele tegnap, amikor hazamentünk hozzám és "olyan" semmi nem történt de rám feküdt és úgy csókolóztunk meg elég heves volt, de ruhában maradtunk. De hát ezt betudtam annak h rég láttuk egymást..
Erre ma elkezdi nekem amikor összefutottunk h ő nem tudja mit akar, nem akar megbántani, tetszem neki és iszonyat jófej vagyok de nem tudja belém tudna-e szeretni :/ adjak neki gondolkodási időt egy éjszakát. Mondom jóvan nyugodtan nem zavar csak nem értem mire fel ez a hirtelen változás meg nemtudom mit akar egy hét után :S nem kell dobálózni a szeretlek szóval ha kell ha nem :S szerintem.
Pedig amúgy furcsa mert a legrövidebb kapcsolata is két hónapos volt, a leghosszabb 1 éves, szóval nem az a típus akinek egyhetes "kapcsolatai" vannak..
Aztán tíz percre erre küldött három smst:
"áá nemtom"
"nagyon rossz ez így"
"lehet mégis szeretlek nemtom"
Hihetetlen :S Csak nem értem mire fel ez a változás amikor jól elvoltunk.:D Vagy kitudja. Valaki segítsen légyszi :)
A srác amúgy 18/F én pedig 17/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!