Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás utáni újrakezdés?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás utáni újrakezdés? Hogyan csináljam? (bővebben a leírásban) L.24

Figyelt kérdés

Volt párommal Én 24, Ő 26 már lassan 2 hónapja szakitottam (én kezdeményeztem a szakítást), volt egy igencsak mélypontom. Sok volt bennem a feszkó a család melóhely miatt, és még március elején szakitottam vele, kiábrándultam kicsit belölle, sokat veszekedtem vele.mert sok stressz ért otthon meg a melóhelyen is... Én szakitottam vele, egyedül akartam lenni, más okom nem volt, nem csalt meg meg ilyesmik, Én se Őt. Nemrégiben a kapcsolat is megszakadt köztünk, de ő újra megkeresett, meg mondta h kicsit hiányoztam neki, meg Ő is nekem. Szeretném vele újrakezdeni, mert már eléggé komoly volt a kapcsolat, meg sok szép percünk volt együtt. Szerintetek hogyan csináljam, hogyan győzzem meg h próbáljuk meg újra?

Mostanában kicsit nyugodtabb vagyok, mert most készülök munkahelyet is váltani.

2014. ápr. 25. 18:08
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Aztán majd megint szakítasz vele...
2014. ápr. 25. 18:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Miből gondolod?
2014. ápr. 25. 18:11
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Mert majd az új munkahelyed is stresszes lesz és megint. Egyszer már megtetted, mi a garancia, hogy nem teszed meg újra? A palidat akarod csak hülyíteni, akkor lény vele őszinte és mondd meg neki!
2014. ápr. 25. 18:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
légy vele őszinte
2014. ápr. 25. 18:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Mindig is őszinte voltam, és nem hülyiteni szeretném. Tényleg rossz volt a közeg, közmunkán voltam, tudjátok a "nagy téli közmunkaprogramm" de napok kérdése és vége, aztán 5.-étől végre lesz "rendes" munkám. Bár nekünk sose voltak titkaink egymás elött, meg mindig őszinték voltunk egymással. Meg szeretem is, és szeretném h ujra eggyütt legyünk.
2014. ápr. 25. 18:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem szereted te már őt úgy,ahogy kellene.A stressz meg a problémák csak egy kifogás,igazából kiábrándultál belőle,ahogy azt meg is fogalmaztad a kérdésben.Jobb lenne ezt nem erőltetni,és szépen elengedni a pasit,hogy boldog lehessen mással.Tudom,miről beszélek,hasonló dolgokon megyek keresztül.Most már tudom,hogy változtak az érzéseim negatív irányba.
2014. ápr. 25. 18:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Még mindig szeretem.............. bár volt h veszekedtünk
2014. ápr. 25. 19:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne keseredj el. Mindig van visszaút,még akkor is amikor egy hidat fölégettek.Azt a hidat is fölépítették valamikor a szakadék fölé,hát akkor hajrá. Nincs más dolgod,mint hogy építs egy teljesen új hidat...Ugyanarra a sziklára...

Optimistán is lehet gondolkodni:

-Tehát,ha valami egyszer már működött,az később is fog...

2014. ápr. 28. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!