Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat újrakezdése?
Figyelt kérdés
1 hónapja szakítottunk, mert nem egyeztek az elképzeléseink a jövőt illetően. De mindketten szeretjük egymást. Abban maradtunk barátok maradunk, de nem sikerült, mert inkább a párom utálni kezdett, így könnyebb neki gondolom. Újrakezdhetnénk, tudom, csak nem vagyok benne biztos. Tudom hogy működhetne, és lehet megérne mégegy esélyt, hogy kiderüljenek a dolgok. A másik oldalon az van, hogy ennek ellenére, hogy szeretem, szivesen ismerkednék másokkal is, megpróbálnám mással is. 4 évig voltunk együtt. Mit gondoltok?2014. ápr. 23. 10:31
1/4 A kérdező kommentje:
Meg hát igazából sajnálom is, nem akarom hogy egyedül maradjon, rosszul érezze magát. Mindig úgy képzeltem el örökre együtt leszünk, sose hagyom el. Még egy próbát megérne, úgy gondolom.
2014. ápr. 23. 10:36
2/4 anonim válasza:
hát hosszútávon nincs értelme. attól függ mi a cél de az első mondat már alapból nem sok jót sejtet. én nem hiszek az ilyenekbe tehát hagynám.
3/4 anonim válasza:
ha még szereted és viszont akkor van értelme, ha nem akkor nincs :D ennyi
4/4 anonim válasza:
Ti nők mindnyájan öntörvényű ösztönlények vagytok.Tehát ígyis-úgyis azt fogsz csinálni,amit akarsz.
Ma Magy.o-on a nők nemzetközi viszonylatban is nagyon el vannak kapatva,és ez a férfiak és a jogrendszer hibája is.
Ha kicsit erősebb kézben lennétek tartva,akkor nem nyegléskednétek ennyit.Egy emberöltővel ezelőtt azért még nem így mentek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!