Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Barátnőm kómába esett, eszembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm kómába esett, eszembe jutott, hogy nem bírom ki így mellette, szar ember vagyok?

Figyelt kérdés

Nem tudni mi lesz vele, mikor ébred fel, felébred e, lesz e baja stb.

Félek, és elkeseredtem, ha elhagyom így, akkor tényleg szar ember leszek, én annak érzem magam már most is.

2014. ápr. 9. 22:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A kérdés csak az hogy hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt, és milyenek a kilátásai.

Természetesen ha fiatal vagy, és nincs semmi remény, felesleges vele maradni, és ettől nem leszel szar ember. De ha nincs olyan rosszul és két hét múlva felkel, azért addig ne cseréld le..

2014. ápr. 10. 02:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Sajnalom ami történt a barátnőddel. Nem voltam még ilyet helyzetben, de én mellette maradnék. Apukám is kómában volt, és mellette voltunk. Szerintem,ha valóban szereted akkor ott leszel mellette, úgy sem tudnál egy másik kapcsolatot. És mi lenne, ha szakítanál vele, de ő már másnap felkelne?
2014. ápr. 10. 05:54
 13/17 anonim ***** válasza:
kómából való felébredés elég ritka, ha már hosszú ideje tart..
2014. ápr. 10. 10:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Így amúgy nehéz tanácsot adni. Jó lenne, ha a körülményekről többet tudnánk...
2014. ápr. 10. 11:40
 15/17 A kérdező kommentje:

Pár napja van kómában. Fertőzés miatt kezelték nem tudom miért került ilyen állapotba. Van amire reagál és van amire nem, nem tudom pontosan mik ezek. Elolvastam a kómáról amit tudtam a neten, és semmi jót nem vettem ki belőle, nagyon megrémültem és most is kilátástalannak érzem a helyzetet, és nem tudom mi lesz vele és mikor. Felépül e, vagy károsodik az elméje, vagy más, vagy sosem ébred fel. Nem itthon kezelik, hanem külföldön, elég messze tőlem, odautazást még nem tudtam megoldani, nem vagyok könnyű helyzetben, és nem is vagyok orvos, hogy segíteni tudnék, csak ott ülnék és nézném ahogy él de mégis mintha meghalt volna. :(

(Nem tinik vagyunk.)

2014. ápr. 10. 13:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj meg de te hülye vagy, ha az én szerelmemmel lenne valami vele maradnék amíg csak tehetném és semmi nem számítani.... ha ezen gondolkodsz akkor jobb ha dobod, mert nem szereted és csak szopatod őt!
2014. ápr. 10. 13:29
 17/17 anonim ***** válasza:

Önhibádon kívüli balesetben (nem kivánom, csak feltételezve!) elveszítenéd mindkét lábad.

Barátnőd (szerelmed) kijelentené: nyomorék nem kell!

Ha neked ez jól esne, ne várj arra, barátnőd "kijön-e" a kómából, azonnal lépj le!

.

Legfőbb kérdés nem is az, hogy szar ember vagy-e, hanem: tényleg annyira szereted-e, mint amennyire állítottad neki?

2014. jún. 18. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!