Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakitanátok ezért a pasitokkal? Többi lent L/20
Figyelt kérdés
Mér több mint egy éve járunk, de mindig csak a parkba talizunk vagy sétálunk, sose hív sehova se pl mozi vagy ilyesmi helyekre.2014. márc. 31. 11:43
11/23 Noydra válasza:
De 1 év alatt nem juttok el odáig, hogy ilyeneket megbeszéljetek?
12/23 anonim válasza:
Én már második randin felhívtam a csajt. Nem volt szex, mielőtt még sok okos azt hiszi, hogy könnyűvérű.
13/23 anonim válasza:
Lehet azért nem visz moziba, mert nincs elég pénze. A lakását meg szégyelli vagy a szüleit.
15/23 anonim válasza:
Én sem vittem fel kezdő albérlő létemre soha egy nőt sem, mert egy ágyon és egy kis szekrényen kívül semmim nem volt, és bevallom, szégyelltem bárkit felhívni magamhoz. Ez kb. 8 évvel ezelőtt volt. Most hogy saját lakásom van, már sokkal magabiztosabb vagyok és bátran felhívom a barátaimat, ismerőseimet, és olykor lányt is sikerül.
16/23 kolosszus22 válasza:
Kitartó vagy ha egy év alatt mást nem csináltok csak sétáltok az utcán + parkba beszélgettek, kicsit fura. Már javában a lepedőt kellene gyűrnötök hol itt, hol ott. Mondjuk az is fura, hogy ilyen alap dolgokról sem tudtatok beszélni 1 év alatt, hogy kinek milyen igényei lennének és itt kell kérdezgetned vadidegen emberektől.
26F
17/23 A kérdező kommentje:
Most nem értem a szex, hogy jön ide szexelni nem csak az ágyban lehet
2014. márc. 31. 13:15
18/23 anonim válasza:
A parkban szexeltek a padon? :D
19/23 kolosszus22 válasza:
Nem a szex a lényeg, hanem a többi, hogy mi a faxért nem tudtok ilyeneket megbeszélni? Miről dumáltatok 1 évig, ha ez se megy? Te felvetettél már neki valami programot, ha igen mit mondott rá?
20/23 A kérdező kommentje:
Felvetettem igen de nem érdekli mert neki igy jó azt mondta
2014. márc. 31. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!