Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időbe telt, míg szakítás után újra barátok lettetek az exetekkel? Egyáltalán lehetséges barátoknak maradni?
én most ugyan nem szakításról, hanem visszautasításról beszélek, de talán lehet párhuzamot vonni.
Első esetben eléggé igazságtalan módon történt: el akartam mondani egy lánynak a helyzetet, de soha nem ért rá, soha nem ért rá, majd leirtam, többet nem jött válasz, csak 3 hónap múlva "kapcsolatban" lett. Na, ez az, amikor ha az utcán szembejön, átmegyek a túloldalra.
A másik már jobb volt, engedte, hogy mindent elmondjak, de mikor elküldött, 2 napig mégis rossz volt, azt hittem, többet nem akarom látni. De aztán végülis rendben van minden, igaz láttam összejönni mással, megint rossz érzés volt, dehát ennyi
khm.. hát egy hetes "kapcsolat" után nem csodálom, hogy könnyű volt
én inkább min. egy éves kapcsolatra gondolok, hogy azután mennyi időbe telt
Egy hetre ra mar ujra legjobb barikkent rohogcseltunk :D
Mondjuk 3x jartunk..
Én egyikkel sem tartom különösebben a kapcsolatot. A legelső barátom próbálkozott, sokáig írogatott, de úgy voltam vele, hogy ha már a kapcsolatban sem működött a kommunikáció rendesen, akkor már utána sem az ő társaságára vágyom mint beszélgető partner. Két exemmel egyáltalán nem beszélek, és volt egy három éves kapcsolatom, azzal a sráccal szoktam párhavonta váltani egy-két levelet, hogy kivel mi újság.
25/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!