Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után lehetséges "visszaszerezni" a másikat?
Több mint 3 évig voltunk együtt...ő szakított velem.
Ha lehet pozitív hozzászólásokat várok :) akinek esetleg volt sikere ebben:D
19/L
Cáfolom az összes választ!
Elöször is: a szakítás nem rossz. Ez csak valami médiahazugság, hogy aminek egyszer vége lett az nem működhet. Cáfolom messzemenően! A szakítás nagyon is hasznos tud lenni, ha van egy minimális szeretett két ember között! Ilyenkor sokminden rendeződik a fejben, átértékelődnek az addig tett jó vagy rossz tulajdonságok. A másik hibái elsimulnak, a sajátjaink pedig felerősödnek amire ezek után már jobban odafigyelünk.
Nincs tökéletes kapcsolat, hisz hogy is lehetne? Egy ember sem ugyanolyan mint a másik. Nekem van két ikertestvérem akik gyak. egymás 'klónjai' (egypetéjüek) és mégis totál más személyiségek.. Így egy nő meg egy férfi sem ugyanolyan.
A kapcsolatok alatt vannak csúcsok és gödrök. A gödrökben pedig sokszor jól jön egy kis szünet, hogy átértékelhesse, 'megtalálhassa' újra a párját.
Dehogy ne csak ilyen maszlagokat írjak, igen, tudok konkrét eseteket mondani.
Pl az enyém (megjegyzem, most újra ugyanebben a szituban vagyok.. hozzáteszem, ez ennél jóval bonyolultabb mint ahogy most írom) 2 éve szakított velem a barátnőm. Megismerkedett egy másik sráccal, majd elköltözött egy másik városba. Miután túlléptem a pánikon, minden nap jeleztem neki, hogy mennyire szeretem még mindig. Természetessen a sráccal nem tudott együttmaradni, mert ilyenkor az ember az elöző kapcsolatát keresi a másikban. Emellett nem találta meg az 'egyedüllétben' a boldogságot + egy idő után az érzelmek is nagyon hiányoztak neki. Kibékültünk és jóval jobb lett minden. (az h most különvagyunk újra, az mondom, speciális eset aminek nem én vagyok az oka..)
De volt ismerősöm is aki 3-4 év után szakított a barátnőjével. Gyak. gyerekkori szerelem volt aminek az lett a vége h azóta is együtt vannak (10-11 éve) :)
De pl volt olyan esetem is ahol én szakítottam a lánnyal, aki azután folyamatossan bombázott azzal, hogy mennyire szeret és egy idő után megtört:) Hozzáteszem, pár hét után annyira hozzászoktam, hogy mikor nem írt mondjuk egy napig akkor már morzsoltam a telefont, hogy vajon mikor ír :) Pedig akkor még nem akartam tőle semmit..
Aztán szépen megenyhültem énis..
Kérdés az, hogy te mit akarsz tenni ezért illetve, hogy miért is szakított veled?!
egyetlen hosszabb kapcsolatomban (a mostanin kívül), nem jött össze.minden szakítás után csak rosszabb lett az újabb próbálkozás. szakítás-békülés, szakítás majd békülés, majd újabb szakítás. ez 10 hónap alatt történt.először a távolság miatt szakítottunk, majd kibékültünk, volt eljegyzés, majd folyamatos féltékenység és birtoklási mánia részéről. el akart tiltani a barátaimból is... a végső szót én mondtam ki, miután bevallotta hogy megcsalt, szakítottam, megpofozott, visszakapta, térden csúszva kért bocsánatot, nem érdekelt többé, szakítottam.
azóta már férjnél vagyok. lassan 3 éves a kapcsolatunk, soha nem merült fel hogy elszakadjunk egymástól. egészen más egy ilyen boldog kapcsolatban lenni mint nyűglődni.
örültem hogy kiléptem abból a kapcsolatból. talán ma már minden nap megvert nő lennék....
szóval visszaszerezni lehet, de nem biztos hogy érdemes. amellett nőként soha nem könyörögnék egy pasinak se....nem aláznám meg magam.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!