Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ok nélküli szakítás - lehetséges?
Lehetséges, hogy egyik nap még együtt tervezik a közös jövőt, eljegyzést, mindent, aztán másnap pedig az egyik fél részéről ok nélkül mindennek vége. Nem közli mi a baj, nem hagy üzenetet, nem veszi a telefont, nem elérhető eltűnik végleg.
A kérdés elméleti
eleg durva lenne, de el tudom kepzelni, hogy valamiert kiabrandult aztan inkabb hagyta a fenebe az egeszet.
azert egy indoklas nem artana, foleg ha komolyabb volt a kapcsolat egy futo kalandnal.
Mindig van ok...
Viszont hamarabb gyanakodnék bűncselekményre, vagy balesetre, ha így eltünne a párom
16 évesen lehet, idősebb korban nem.
Valami volt, lehet igazából semmi konkrét, csak már nem szeretett/nem érezte jól magát, de gondolta megy tovább, hátha megváltozik a következő lépésnél, és rájött, hogy nem.
De hagyni kell időt, lehet csak annyira vágyik.
Velem megtörtént.
És sajnos nem 16 évesek voltunk, én 20, a fiú 21.
Indok nem volt, 4 évig rágódtam rajta...
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!