Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kapcsolatban vagyok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban vagyok, de szivesen pasiznák?!

Figyelt kérdés
Nos 14,5 éves lány vagyok.Barátom több,mint fél éve van,velem egykoru.Ne kezeljetek ezért le,mert nem vagyok 18.:) Az a problémám az,hogy nagyon szeretem,de már kezdem az egész kapcsolatot unni.. annyira szeretnék flörtölgetni,és ismerkedni.De,ha elhagynám akkor megszakadna a szivem... fogalalmam sincs mit tegyek..Nem merek szakitani,mert szeretem!De nekem igy se jó.. meg lehet ugy se lenne jó :/ Valaki volt már hasonlo szituácioba?

2014. márc. 16. 17:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mondjam meg neki,hogy egy ideig legyen nyitott kapcsolat/szünet??:/ mert nekem igy nem jó..hazudni meg nem akarok neki...igy kiélhetné ő is azt amit miattam nem td csinálni meg én is.. és utánna meg folytatjuk,mert szeretjük egymást.. ez rossz ötlet? elvesziteni nem akarom
2014. márc. 16. 18:34
 12/16 Költőnő? ***** válasza:

akkor nem azt kell mondani, h Te kalandvágyó vagy... A férfiak nem értik a célozgatásokat:(

Le kell ülni, h Tomi/Csabi/Zoli, akárki, egy ideje úgy érzem, h nagyon ellaposodott a kapcsolatunk. Vagy Te nem így látod? Szeretném, ha ezen dolgoznánk, mert egy ideje nem érzem már olyan jól magam ebben a kapcsolatban, de szeretlek és nem szeretnélek elveszíteni. Viszont félek, h ha minden így marad, mint most: ki fogok szeretni belőled. Te hogy látod? Tudunk közösen dolgozni ezen?

stb stb stb

2014. márc. 16. 18:36
 13/16 A kérdező kommentje:
De ezt már megtettem.. elmondtam neki igy ..kicsit más szavakkal de értehtően és értette tudta,hogy mi a gond.De nem igazán tett érte.Rozsáért is ugy könyörögtem azt is nőnapra kaptam csak:/....Jol esett nagyon örültem neki,de jobban oda figyelhetne rám tudta,hogy mennyire vágyom rá és még valentinre se vett pedig számitottam rá :/.
2014. márc. 16. 18:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Figyelj... Ha ilyen szinten nem érdekled őt, hogy rózsát sem képes néha venni FÉL ÉV után, akkor ez veszett fejsze nyele..... Pontosan tudom, mit érzel, de ha fél év után ez van, akkor nincs értelme folytatni hosszú távon :(

A szünet az nem jó... Szakítás után ha visszajön hozzád, akkor rájött, mit tett, ugyanis az ember egészen addig nem tudja megbecsülni a dolgok (pl. áram, víz, étel, illetve ezen kapcsolat) értékét, amíg meg nem tapasztalja a hiányát... És nincs rosszabb érzés, mint amikor hiányzik az, akit szeretsz. Amíg rájön, te is kiéled magad, és ha szeret, és van értelme folytatni, akkor visszajön. Ami a lényeg, hogy ne úgy szakíts, hogy ne merjen többet keresni, de ezt szóban ne említsd neki, sem a tervedet.

19/F

2014. márc. 16. 19:15
 15/16 Költőnő? ***** válasza:
hát attól még elmondhatod neki, h vagy változik a helyzet vagy vége. Ha erre sem embereli meg magát; szomorú, de hadd menjen.
2014. márc. 16. 19:18
 16/16 A kérdező kommentje:
Amint szoba jön a szakitás ő röktön kapkod h nee.nee...mert SZERET.Valamelyik nap összeveztünk másnap se vettem fel neki a telefont és nem irtam neki vissza... de ő annak ellenére is megakarta beszélni,nem akar elvesziteni.Arra gondoltam felhivom elmondom neki,hogy már nem igazán érzek ugy,mint a kapcsolatunk elején,és ha télleg megakarja menteni akkor tegyen érte..hoditson vissza..de ne szavakkal cselekedetekkel...mert másképpen ennek vége lesz nem sokára ugy érzem..
2014. márc. 16. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!