Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy az fájt, hogy nem fogadtak el?

Figyelt kérdés
A volt párkapcsolatomban mindig éreztem, hogy van valami baj. Nem is tudom, nem voltam elég. Se a családja, se a párom nem igazán fogadott el. Most próbálok változni, hogy következő alkalommal ne szúrjam el azokat, amiket akkor ehibáztam. Csak fáj. Nem érzem magam elég okosnak. A volt páromnak minden tárgy ment: mint matek, kémia, stb. Én meg humán beállítottságú vagyok és ő szeretett ilyenekről is beszélni, én meg nem. Így nem tudtam a társa lenni a beszélgetéseknél. Meg szerette a sportot, én meg nem. Félek, hogy nem találok olyat, akivel intellektuálisan is passzolnánk. Volt valaki hasonló helyzetben? Nem értem, miért húzta ennyi ideig, ha nem is feleltem meg neki?

2014. márc. 11. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, de ott egyből tovább kell állni, amíg ezt érzed addig meg se állj. Találsz majd olyat, akivel jól kijöttök és úgy fogad el minden tulajdonságoddal együtt, ahogy vagy. Ez csak annak a bizonyítéka, hogy te nem illettél oda, abba a környezetbe, meg ahhoz az emberkéhez.
2014. márc. 11. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Találni fogsz olyat,aki önmagadért szeret.Felejtsd el a felszínes expasidat,és koncentrálj a jövőre.Egyébként én is fogtam már ki ilyet.Nem érdemlik meg az ember szeretetét,nekik csak egy tökéletes kirakatbábu kell.
2014. márc. 11. 20:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja, azt megkaptam, hogy azt hitte, hogy tökéletes vagyok. :D
2014. márc. 11. 20:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Teljesen olyan ez mint én és az ex barátnőm. Szeretem a matekot, fizikát, nem volt társam ilyen témákban. Imádom a sportokat, szintén nem volt társ, de én szerettem és nem zavart ez a dolog, úgymond "tanítgattam". Ő már azóta talált mást, én nem. Nem volt ez akadály köztünk.

Hidd el találni fogsz olyat aki passzol minden téren hozzád!

2014. márc. 11. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!