Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kidobjam a barátnőmet az utcára?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kidobjam a barátnőmet az utcára?

Figyelt kérdés

Már együtt élünk 4 éve .Már 2 hónapja a fizetése miatt kiabálok vele,mert nem hozz haza annyi pénzt.Azt mondta,hogy nagyon sajnálja de ebben a hónapban késik a fizetése.Én mondtam neki hogy olvasson jól be a főnőkének,ő azt mondta nem tud mit tenni ja a fejet be töri sem.Most ma megfenyegettem azzal,ha holnap nem hozza haza a fizuját nem adok neki enni,és a telefonját is elveszem!Ő mondta nekem,hogy ez így nem jó a kapcsolatunk

Mondta h akkor mennyek el? ÉN meg mondtam neki,hogy szevasz! Ő meg a fejemhez vágta,hogy nekem mindent szabad,és miért beszélek igy vele,mert h én mindennap este hajnali 1 re járok haza,hát mikőze van hozzá mondom meg itt sír!már nagyob elegem van belőle! Ti mit tennétek

2014. márc. 6. 20:00
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Kérdező, te szereted ezt a lányt?
2014. márc. 6. 20:17
 22/39 A kérdező kommentje:
Szeretem igen! De a pénz fontos
2014. márc. 6. 20:18
 23/39 anonim ***** válasza:
Akkor szerezz munkát...
2014. márc. 6. 20:19
 24/39 anonim ***** válasza:

Szereted? Akkor hogy beszélhetsz így vele?

Akit szeretek, eszemben sincs éheztetni, meg elvenni a telefonját, pláne kidobni az utcára.

Ha a főnökének beolvas, másnap már be sem kell mennie dolgozni. Jobb lenne, ha munkanélküli lenne?

Tényleg jobb, ha szakítotok, de inkább az ő szempontjából.

2014. márc. 6. 20:21
 25/39 anonim ***** válasza:
A pénz fontos... menny el dolgozni és majd pampoghatsz a főnöködnek, ha nem tetszik valami... Nem veszed észre, hogy mindenki a barátnőd mellett van, csak Te, a barátja vagy ellene? Nem tűnik fel, hogy TALÁN benned van a hiba? Le se szarnám a pénzt a helyedbe... nem ő tehet róla. Keress munkát és dolgozz, ha annyira fontos a pénz. Hagyj fel az élősködéssel.... Vagy tényleg hagyd el a francba, de ne úgy, hogy kivágod, jobb lesz nélküled.... Istenem... :D
2014. márc. 6. 20:23
 26/39 anonim ***** válasza:
nem feltétlen kamu,vannak ilyen emberek de mi lenne akkor ha nem szeretné...
2014. márc. 6. 20:24
 27/39 anonim ***** válasza:

Igaz nem a kérdéshez tartozik de örülök,hogy a többség úgy gondolja,hogy nem érdemli ezt egy nő. Sok hozzászólásban kapunk mi nők,hogy "milyenek" is vagyunk, de azért ha ilyen van csak kapunk védelmet is! :)

De itt azért a barátnőben is lehet valami kis hiba vagy van valami a háttérben,hogy ilyen gyökérrel összejött és vele van.

Komolyan várom az elérhetőségét kérdező!!! És ha kell segítek is neki bármiben!

2014. márc. 6. 20:27
 28/39 anonim ***** válasza:
Van egy tippem! Küldd el strihelni és lesz pénze.
2014. márc. 6. 20:32
 29/39 anonim ***** válasza:
Volt nemrég egy kérdés, ami kb ugyanez volt, csak a csaj szemszögéből.
2014. márc. 6. 20:34
 30/39 anonim ***** válasza:

Te dolgozol egyáltalán???

Várj..hülye kérdés,persze,hogy nem. Egy ilyen ember max kukás.

Hányadék vagy,érted?Ásd el magad....

2014. márc. 6. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!