Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobjam a barátnőmet az utcára?
Már együtt élünk 4 éve .Már 2 hónapja a fizetése miatt kiabálok vele,mert nem hozz haza annyi pénzt.Azt mondta,hogy nagyon sajnálja de ebben a hónapban késik a fizetése.Én mondtam neki hogy olvasson jól be a főnőkének,ő azt mondta nem tud mit tenni ja a fejet be töri sem.Most ma megfenyegettem azzal,ha holnap nem hozza haza a fizuját nem adok neki enni,és a telefonját is elveszem!Ő mondta nekem,hogy ez így nem jó a kapcsolatunk
Mondta h akkor mennyek el? ÉN meg mondtam neki,hogy szevasz! Ő meg a fejemhez vágta,hogy nekem mindent szabad,és miért beszélek igy vele,mert h én mindennap este hajnali 1 re járok haza,hát mikőze van hozzá mondom meg itt sír!már nagyob elegem van belőle! Ti mit tennétek
Szereted? Akkor hogy beszélhetsz így vele?
Akit szeretek, eszemben sincs éheztetni, meg elvenni a telefonját, pláne kidobni az utcára.
Ha a főnökének beolvas, másnap már be sem kell mennie dolgozni. Jobb lenne, ha munkanélküli lenne?
Tényleg jobb, ha szakítotok, de inkább az ő szempontjából.
Igaz nem a kérdéshez tartozik de örülök,hogy a többség úgy gondolja,hogy nem érdemli ezt egy nő. Sok hozzászólásban kapunk mi nők,hogy "milyenek" is vagyunk, de azért ha ilyen van csak kapunk védelmet is! :)
De itt azért a barátnőben is lehet valami kis hiba vagy van valami a háttérben,hogy ilyen gyökérrel összejött és vele van.
Komolyan várom az elérhetőségét kérdező!!! És ha kell segítek is neki bármiben!
Te dolgozol egyáltalán???
Várj..hülye kérdés,persze,hogy nem. Egy ilyen ember max kukás.
Hányadék vagy,érted?Ásd el magad....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!