Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kidobjam a barátnőmet az utcára?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kidobjam a barátnőmet az utcára?

Figyelt kérdés

Már együtt élünk 4 éve .Már 2 hónapja a fizetése miatt kiabálok vele,mert nem hozz haza annyi pénzt.Azt mondta,hogy nagyon sajnálja de ebben a hónapban késik a fizetése.Én mondtam neki hogy olvasson jól be a főnőkének,ő azt mondta nem tud mit tenni ja a fejet be töri sem.Most ma megfenyegettem azzal,ha holnap nem hozza haza a fizuját nem adok neki enni,és a telefonját is elveszem!Ő mondta nekem,hogy ez így nem jó a kapcsolatunk

Mondta h akkor mennyek el? ÉN meg mondtam neki,hogy szevasz! Ő meg a fejemhez vágta,hogy nekem mindent szabad,és miért beszélek igy vele,mert h én mindennap este hajnali 1 re járok haza,hát mikőze van hozzá mondom meg itt sír!már nagyob elegem van belőle! Ti mit tennétek

2014. márc. 6. 20:00
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiabálsz vele az nem segít. Arra nem gondolsz, hogy ha beolvas a főnökének, akkor ki is rúghatják?! És akkor rosszabb lenne a helyzet azt meg te sem akarhatod. És joga van megkemlíteni, hogy te meg későn érsz haza. Ha tényleg szeretnéd, akkor otthon lennél vele, ha nem dolgozol. Ha meg nem szereted már, akkor beszéld meg vele rendesen..NE kiabálva!
2014. márc. 6. 20:05
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Megnyerted az év férfija díjat :D
 13/39 anonim ***** válasza:
#4 nekem is ez volt a reakcióm szó szerint
 14/39 anonim ***** válasza:
Téged kéne kidobni az utcára te sötét gyökér.
2014. márc. 6. 20:08
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a barátnőd minek is van veled!?

Nem adod meg az elérhetőségét? Kicsit elbeszélgetnék vele,hogy többet érdemel.

2014. márc. 6. 20:09
 16/39 A kérdező kommentje:
Igen mindennap ezzel jovok h a fizu? Es igenis olvasson be a fonokenek ennyire csicska?? De ő nem nem mert kifog rigni es a mai vilagba nem konnyu allast talalni hat keressen mast de a fizut akkor is hozza haza
2014. márc. 6. 20:10
 17/39 anonim ***** válasza:
#2 irj privit
2014. márc. 6. 20:14
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez fake, ennyire gyökér nem lehet senki sem :D
2014. márc. 6. 20:14
 19/39 anonim ***** válasza:
Úr isten az a pali... Figyelj már oda arra miket mondasz... Most a pénz miatt vagy a barátnőddel, vagy azért mert szereted?!?!?! Ha annyira kell a pénz, keress magadnak munkát. Ennyire "csicska" vagy?!
2014. márc. 6. 20:15
 20/39 anonim ***** válasza:

Ember, kösd fel magad...

Tanuld már meg tisztelni a nőket és köztük a barátnődet is!

Csodálom, hogy még együtt vagytok, barátnőd helyében már rég elmentem volna tőled...

2014. márc. 6. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!