Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobjam a barátnőmet az utcára?
Már együtt élünk 4 éve .Már 2 hónapja a fizetése miatt kiabálok vele,mert nem hozz haza annyi pénzt.Azt mondta,hogy nagyon sajnálja de ebben a hónapban késik a fizetése.Én mondtam neki hogy olvasson jól be a főnőkének,ő azt mondta nem tud mit tenni ja a fejet be töri sem.Most ma megfenyegettem azzal,ha holnap nem hozza haza a fizuját nem adok neki enni,és a telefonját is elveszem!Ő mondta nekem,hogy ez így nem jó a kapcsolatunk
Mondta h akkor mennyek el? ÉN meg mondtam neki,hogy szevasz! Ő meg a fejemhez vágta,hogy nekem mindent szabad,és miért beszélek igy vele,mert h én mindennap este hajnali 1 re járok haza,hát mikőze van hozzá mondom meg itt sír!már nagyob elegem van belőle! Ti mit tennétek
Nem értem a barátnőd minek is van veled!?
Nem adod meg az elérhetőségét? Kicsit elbeszélgetnék vele,hogy többet érdemel.
Ember, kösd fel magad...
Tanuld már meg tisztelni a nőket és köztük a barátnődet is!
Csodálom, hogy még együtt vagytok, barátnőd helyében már rég elmentem volna tőled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!