Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért? Miért Miért?
Figyelt kérdés
Miért mondja el sokszor,h szakítottunk?Miért nem érti,hogy ez nekem nagyon rossz,és tudom,hogy neki is,csak gőgös.
Mondta,hogy velem szeretne lenni,de sajnos összevesztünk,és nehéz megbékíteni.Ennyire elmúltak az érzelmek?Azt mondja nem.Mit tegyek?Hagyjam,hogy csillapodjanak a kedélyek?Annyira mondogatja,hogy vége,közben keres,mintha mi sem történt volna.Teljesen kikészít ez a szituáció:(
2014. jan. 11. 11:57
1/5 anonim válasza:
akkor ne beszélgess vele ha kidobott keress mást
2/5 anonim válasza:
Gyerekes kamaszszerelem. Majd kinövitek. De ne tedd tönkre magad emiatt egy életre.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát ez az,hogy egyikőnk sem kamasz.Ezért nem értem a szakítás okát. A viselkedését sem,hogy miért tesz úgy,mintha mi sem történt volna.Elmeséli mik történnek vele,részletesen,felőlem mindig érdeklődik.Azóta össze is futottunk,úgy köszönt,mint régen.Biztosan nekem nehéz a felfogásom.
2014. jan. 11. 12:06
4/5 PearlDiver válasza:
Az érzelmi érettséget sokszor nem lehet életévekben mérni!
Távol kéne maradnotok egymástól egy ideig, hogy megnyugodjatok.
5/5 A kérdező kommentje:
Szerinted az segítene? Nem rontana a dolgokon? Így is távol vagyunk,nem voltunk sülve főve együtt.
2014. jan. 11. 15:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!