Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig küzdenél azért a pasiért/nőért, aki a legtöbbet jelenti számodra?
Figyelt kérdés
Ő szakított velem,de én még mindig nem hiszem el,mert érzem és tudom,hogy vannak irántam érzései.Ezt mondta is.
Érdemes küzdenem?Ti küzdenétek a helyemben?Nagyon rossz,mert ha kettőnkről beszélek,akkor eltereli a témát vagy ideges lesz és azt mondja nem szeretne erről beszélni.Ez miért van? Ha közlöm vele,hogy békén hagyom,azt nem szeretné.Döntésképtelen vagyok.Kérlek segítsetek!Köszönöm a normális válaszokat!
2014. jan. 6. 21:39
11/13 Költőnő? válasza:
tudom, h közhely és ezerszer leírtam már itt is, de a bizalom sztem az egyik legfontosabb alappillére egy kapcsolatnak.
Hiába minden egyéb, ha bízni nem tudsz a másikban.
A fenti példa is jól igazolja, h a bizalmatlanság akármely kapcsolatot ki tudja végezni. Sztem teljesen érthető módon.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem tudod az előzményeket,hogy miért nem alakult ki teljesen a bizalom.Nekem ez a viselkedésem valamiből következett.
2014. jan. 8. 12:32
13/13 anonim válasza:
Ha te is egy nőspasis-szerető vagy, aki nem bírja tudomásul venni, hogy nem kell, akkor semeddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!