Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi idő lehet még elfelejte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő lehet még elfelejtem és tovább tudok lépni?

Figyelt kérdés
1évet voltunk együtt a barátnömmel nagyon szép hosszú hajú szöke lány olyan mint egy porcelán baba ! Szeptember végén közölte hogy nem tudja mit akar, úgy hogy addig ennek semmi jelét nem adta hogy lenne más vagy hogy ő nem szeretne engem egy vasárnapi nap elvaltunk egymástól úgy hogy minden rendben ő mennyire szeret stb... szerdai napon kijelentette szakitsunk mert nem tudja hogy mit akar hirtelen elvagott minket egymástól pont az egy éves évfordulon ! Most lesz 3hónapja hogy nem vagyunk együtt elhordott engem a sárga földig és azóta 4barátja volt ! Most egy 27éves milliomos sráccal van együtt ő 19éves! Mennyi idő lehet még tovább tudok lépni a lelki traumából?

2014. jan. 6. 01:26
1 2
 11/15 WheneverYouWant ***** válasza:
Az első barátnőm is egy idősebb pali miatt hagyott el.. 17L én 20 voltam és először egy 27 éves palival volt együtt fél évig.. most meg egy 35 évessel van.. már 3 éve...Szar érzés erre gondolni átérzem..:) Hogy ted túl magad rajta? beszélj róla ... a legjobb idegenekkel... mondjuk a haverod bnőjével vagy ilyesmi.. nekem volt ilyen és jólesett beszélni róla.. elfelejteni nem fogd... Az idő mindent megold. Keress új barátnőt.
2014. jan. 10. 02:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Jött más a képbe. Tipikusan akkor van hogy időt kér, nem tudja mit akar , mikor te már nem vagy neki elég jó, és megjelent egy olyan, akivel szerinte boldogabb lehet. Velem is megtette ezt a csajom, összeköltözés helyett a szakítás napján már összejött egy másik gyerekkel. Már hónapok óta nem szeretett, csak várta a megfelelő alkalmat hogy jöjjön olyan a képbe akivel boldog lehet (közben velem tervezett, mondta hogy szeret, én kellek neki stb). És látod mi lett belőle. Te is meg fogod lelni a normális lányt.
2014. jan. 10. 10:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: miután kértem hogy legyen őszinte, mondja meg hogy mi az igazi oka a szakításnak, nem mondta meg. Látszott, hogy titkol valamit, hazudik. Feltörtem a facebookját, és beleolvastam a beszélgetéseibe. Döbbenetes volt olvasni, hogy csak érdekből nem dobott a végén ki, azért húzta a dolgokat mert csábító volt, hogy jó anyagi helyzetben élhetne mellettem.
2014. jan. 10. 10:29
 14/15 A kérdező kommentje:
Velem is igy volt mellettem még anyagi gondjai se voltak meg engem nem érdekel a pénz. Csak az hogy mondtam neki hogy mondja meg az öszíntét ö erre meg kinyög nekem egy ilyet hogy nem tudja mit akar és rajta is látszott hogy hazudik! Ezek a mai nők srácok sok szerencsét nektek ! :))
2014. jan. 13. 00:59
 15/15 anonim válasza:
Engem egy srác dobot ki igy. Azt mondta hogy szakít de fogalmazzunk ugy hogy szünet. Meg h később ujra kezdené.Legyünk baratok... nah azóta se beszélünk. Pedig én hittem benne kb az tartot életben. Az is szar érzés h mivel azt mondta h szünet sok kérdést nem tettem fel akkor és azóta is a fejemben vannak.
okt. 17. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!