Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő lehet még elfelejtem és tovább tudok lépni?
Ahogy egy korábbi kérdésnél i beírta valaki, szabadon idézem:
"Mi férfiak a továbblépést nem időben hanem nőben mérjük."
És igaza van. Próbáld ki hány nő kell neked hozzá!
Nekem 1db 1éjszakás is elég szokott lenni :)
Ez a lelki alkatodtól függ.
Te is hibás vagy, ha nekem ilyet mondana a barátnőm hogy nem tudja mit akar, akkor én azonnal megszakítanám vele a kapcsolatot még ha fájó is lenne.
Jobb az, mint minden nap úgy ébredni, hogy na vajon akar-e még engem.
Ja és ne csak a külsőt nézd. Az ilyen porcelánbabák nem jó numerák.
ez ember függő sajnos.
ha nem foglalkozol.vele.. bár tudom nehéz, hamarabb túl teheted magad rajta.. :/
azt az időt amit szomorkodással és a rajta való gondolkodassal töltessz használd fel másra.. ismerj meg embereket, legyél a barátaiddal.. hidd el segít!
Milyen szépen mondtad! "éjszaka kettesben maradok a lelkemmel"
Hallod, én sem tudok mostanság éjszakánként aludni.
Hú ez a mondat nekem is tetszik. :)
És minden éjszakám ilyen lelki vívódásokkal telik, tényleg nem egy kellemes dolog.
Én az a típus vagyok, aki akkor tud tovább lépni igazán, amikor találok rá valami nyomós okot, hogy miért is jobb nekem úgy, hogy nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy terveztem... ez van amikor hirtelen egyből jön, és azonnal túl vagyok valamin, máskor hetekig is eltart, és addig ezerszer átboncolgatom magamban a témát. :/
Az ilyen időszakok jók egyébként valamilyen magányos hobbi kialakítására/újrakezdésére.
Én régen imádtam írni, és ilyen estéimen gyakran azt teszem, és teljesen megnyugtat és utána el tudok aludni.
Vagy pl elkezdtem blogot írni (nem személyes jellegűt, mert az aztán nem segítene, ha még ott is csak a problémáimról nyavalyognék :D), ami még meglepő módon sikeres is lett, csak sajnos mindig ha jól alakulnak a dolgaim, akkor hanyagolom. De ilyen estékre azért jó elfoglaltság, eltereli a gondolatokat.
Vagy ami a legegyszerűbb: olvass regényeket. Egy film közben lazán elkalandozik az ember, de olvasás közben én sose tudok másra gondolni, krimiket szoktam, az még izgalmas is legalább.
Láthatóan nem voltál elég különleges neki, de tudd, hogy az ilyen "unalmas" srácokból lesznek a legjobb férjek.
A hozzá hasonló pasifalókból meg ki tudja mi lesz pl már 35 évesen, amikor úgy kiélte magát hogy bevakolva is 45-nek néz majd ki :)
Ez a gondolat remélem segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!