Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakít, mert nem tart vonzónak?
Én 178 centimhez vagyok 57 kg. Ez is meglátszik sajnos.. mindenki azzal jön milyen sovány vagyok, hízzak már pár kg-t! De ha egyszer nem tudok!!!!
Utálom az ilyen tapintatlan s*ggf*j embereket! Én is látok rajta hibákat mégsem se mondom neki hogy nézzél már tükörbe, vagy öltözzél fel normálisan mert vicc ahogy kinézel! Semmi jogom hozzá.
Ha a párod elhagy ilyenért soha nem is szeretett! Ha szeretett volna elfogadott volna olyannak amilyen vagy finoman megkér, hogy fogyj le. De semmiképp nem hagy el. Ő már rég nem szeretett téged, örülj neki, hogy megszabadultál egy ilyen alaktól!
22-es teljesen egyetértek veled.
Nekem is volt hasonló párkapcsolatom, mint neked, hogy engem sem zavart 2 éve a volt párom "túlsúlya", mert 85 kiló volt kb. a 170 cm-jéhez, ahogy őt sem zavarta, hogy nekem 1 fogam legelől nagyon kiált már akkor is és azóta is.
Egyébként pedig lépj túl rajta, mert ő lehet, hogy csak ha nincs ló, akkor jó a szamár is alapon fogadta el, hogy nagyobb a súlyod, mint ő vonzódik a csajokhoz. 31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!